„Ezt nem tehetik meg!” – Baranyi szerint a DK és az MSZP meg akarja puccsolni őt Ferencvárosban (VIDEÓ)

2024. február 07. 22:48

Ferencváros polgármestere úgy látja: egyesek átlépték a „vörös vonalat”.

2024. február 07. 22:48

Baranyi Krisztina, Ferencváros független polgármestere volt az ATV Voks 2024 című műsorának vendége, amelyben a politikus arról beszélt, hogy a DK és az MSZP meg akarja buktatni Ferencvárosban. A polgármester szerint az elmúlt 4 évben sokszor megtörtént, hogy nem volt egységes szavazás, „de Ferencváros fontos ügyeiben, ami előre vitte a várost, és ami fontos volt az ottlakóknak”, abban mindig megegyezés született.

A polgármester azonban úgy látja: a DK és az MSZP ezúttal átlépte a vörös vonalat. 

„Az hogy a polgármester mögött álló képviselők nem szavazzák meg a költségvetést, ami azzal jár, hogy minimálbéren dolgozók nem jutnak hozzá a bérkiegészítésükhöz, ez a vörös vonal, ezt nem tehetik meg, számomra ez elfogadhatatlan” – fogalmazott Baranyi Krisztina, aki szerint ez egyértelműen mutatja, hogy a DK és az MSZP egy másik főpolgármesterben gondolkodik a kerületben. 

A Baranyi Krisztinával készült teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. február 08. 18:06
már miért ne tehetnék??...amúgy + bux te magadtól is te rusnya nőimitátor
omega
2024. február 08. 10:47
Nem kell megbuktatni, megbukik ő magától is. Lassan az ostoba budapestiek rájönnek, hogy miért nem szabad libsiket hatalomba juttatni.
2024. február 08. 09:35 Szerkesztve
Már épp ideje lenne te boszorkány azt nem értem,hogyan kerülhettél oda.
razzmatazz
2024. február 08. 08:58
"számomra ez elfogadhatatlan” – fogalmazott Baranyi Krisztina, aki szerint ez egyértelműen mutatja, hogy a DK és az MSZP egy másik főpolgármesterben gondolkodik a kerületben. " Tényleg? Már a Ferencvárosban is főpolgármester van? Ezt azért nem hiszem el. Különben is, kit érdekel, hogy Baranyi Krisztínát meg akarják puccsolni? Miért foglalkozik a Mandiner ilyen jelentéktelen ügyekkel? Miért hagyja a Mandiner tájékozatlanságban az olvasókat nagyvilágban zajló tényleg fontos eseményekről? Például arról, hogy a japán királynőt tényleg megpuccsolták, megfosztották a koronájától! Erről vajon mért nem ír a Mandiner? Ha már a koronázásról beszámolt, erről is írhatna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!