Egy macskával fajtalankodott a gyulai bölcsőde dadája, kirúgták

2024. február 09. 08:28

Még vizsgálják, hogy az intézményben is folytatott-e rendellenes viselkedést.

2024. február 09. 08:28
null

Egy macskával fajtalankodott a gyulai Csemeteház Bölcsőde egyik dadája, amelyről videofelvételt töltött fel a Facebook-profiljára – az sem kizárt, hogy véletlenül, írja az Index.

A szerda este közzétett videó csütörtökön már botránnyá is érett: az intézmény azonnal vizsgálatot indított az ügyben, amely gyorsan le is záródott, az eredménye pedig a dada azonnali hatályú menesztése lett. Emellett nem dolgozhat többé az intézmény és a térség bölcsődéiben vagy köznevelési intézményeiben sem.

A közleményben arról is tájékoztatták a nyilvánosságot, hogy eddig nem merült fel a gyanú, hogy az elbocsájtott dolgozó a bölcsődében is rendellenes viselkedést tanúsított volna, de vizsgálatot indítanak és ha felmerül, hogy esetleg visszaélést követhetett el volt munkahelyén, akkor feljelentést tesznek ellene.

Nyitókép: Pixabay

 

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2024. február 10. 20:29
NEM CSAK A MACSKA NYELVE RESZELŐS! "Számos emlősfajnál a makk és/vagy a szár mentén keratinizált péniszcsúcsok alakultak ki, amelyek részt vehetnek a szexuális szelekcióban. Ezek a tüskék egyszerű, egypontos (makákók) vagy összetett, tüskénként két vagy három pontból álló (strepsirrhines) struktúrák." A MACSKA IS E CSOPORTBA TARTOZIK!
atti64
2024. február 09. 17:13
AZ IDIOTA FELTÖLTI A VIDEOT ANNYI ESZE SINCS MINT EGY GULYABELI MARHÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KBA98
2024. február 09. 17:01
Atyám! Mit lehet egy macskával csinálni?
masikhozzaszolo
2024. február 09. 14:50
Na, jó, mégis elolvastam. Rögtön az jutott eszembe a címről, kirúgták a macskát. De róla nincs hír. Azt is olvastam, minden megyében akarnak létrehozni Áldozatsegítő Központot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!