Döntött a bíróság: továbbra sem bocsátható feltételes szabadságra a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatója

2024. február 29. 13:58

A végzést az ügyészség és az elítélt is tudomásul vette, így az jogerős – derül ki a bíróság közleményéből.

2024. február 29. 13:58
null

Mint az Index csütörtöki cikkéből kiderült, ma ült össze „az illetékes törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja”, hogy meghallgassa a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatóját, „V. Jánost a feltételes szabadlábra bocsátása ügyében, mivel az elítélt már a jogerős ítélet megszületése előtt éveket töltött előzetes letartóztatásban, így büntetésének kétharmada, a hat év két hónap már letelt. A büntetés-végrehajtásnak emiatt indítványoznia kellett a bv. bíró döntését, jelezve az álláspontját, hogy támogatja-e a szabadlábra helyezést.”

Döntött a bíróság: fegyházban marad a korábbi igazgató

Nem bocsátotta feltételes szabadságra a volt gyermekotthoni igazgatót a bíróság – derült ki csütörtökön az illetékes törvényszék büntetés-végrehajtási csoportjának közleményéből. Mint abban olvasható:

a Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási bírája a 2024. február 29-én megtartott meghallgatás eredményeként nem bocsátotta feltételes szabadságra a volt gyermekotthoni igazgatót. 

A büntetés-végrehajtási bíró a meghallgatás, valamint a rendelkezésére álló iratok alapján döntött abban a kérdésben, hogy az elítélt feltételes szabadságra bocsátható-e. Mindezek alapján úgy ítélte meg, hogy az elítélt a törvényi előfeltételeknek nem felel meg, a büntetési célok maradéktalan érvényesülése érdekében továbbra sem bocsátható feltételes szabadságra. A végzést az ügyészség és az elítélt is tudomásul vette, így az jogerős.

Nyitóképünk csupán illusztráció! Fotó: Fotó: Pixabay

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­ö­g­­­ö­­s­­­ ­l­­á­­­n­y­o­­k­ ­­v­­á­r­­n­a­­k­ ­r­­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Lajoss
2024. március 01. 10:20
Pedig van egy üresedés a bicskei presbitereknél…😂😂😂
valaki-954
2024. február 29. 18:05
Sajtótájékoztatót tartott Lázár miniszter úr. Nagyon érdekes, hogy amikor azt a tényt ismerteti a miniszter, hogy az elkövető honmoszexuális, azonnal támaddásba lendül az RTL firkásza. Holott a tény, az tény. Nota bene: hogy ronthatna meg fiúkat egy férfi, ha nemj homoszexuális? Vagyis a két tulajtonság, illetve cselekmény között közvetlen és elkerülhetetlen kapcsolat van. Ezt nem lehet tagadni.
akkor ki
2024. február 29. 16:53
egybites zsóti merre van? Azt nem kellene aszalni a dutyiban? Csak szólok, hogy rá kellene mozdulni a geczire minél előbb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!