Curtis sem hagyta ki Orbán Viktor évértékelőjét

2024. február 17. 16:53

Többek között Kubatov Gáborral és Lotfi Begivel fotózkodott a „Nekünk Magyarország az első” felirat előtt.

2024. február 17. 16:53

A Mandiner is beszámolt róla, hogy bár először megjelent Curtis neve a péntek esti Hősök terei tüntetés támogatói között, a rapper szerint ehhez nem járult hozzá, ő a politikai tartalma miatt nem vesz részt a megmozduláson. A 24.hu szúrta ki, hogy péntek este Instagram-sztoriban posztolt egy részletet a tüntetésből: a felvételen elhangzik az „Orbán takarodj!” skandálása, Curtis pedig azt írta a videóhoz, hogy hazug bandáról van szó és emiatt nem ment az eseményre, bár később törölte ezt a posztját.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor évértékelőjére viszont elment, a Reddit egyik fórumára került fel egy poszt, ahol többek között Kubatov Gáborral és Lotfi Begivel fotózkodik a „Nekünk Magyarország az első” felirat előtt.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 


 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. február 18. 12:57
Curtis is erősíti a fidesztábort! Óriási esemény és hír.
KBA98
2024. február 18. 11:35
Nem kéne egy kicsit odafigyelni a Mandi szintéjére? sexykitty-41 ki a franc? Miért engedik minden oldalon terjengeni?
dzso bacsi
2024. február 18. 08:04
14 év Orbán kormányzás után a mentősök kib* Curtis anyját mezítláb az utcára és a csávónak nem akad össze a fejében, hogy talán a kormányzás minősége és az egészségügyi ellátás színvonala között akad némi összefüggés. Inkább retteg a kiplakáltolt Sorostól meg Prüsszeltől.
Dictator
2024. február 18. 07:27
Ez a végbéllény már a vég kezdete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!