Civil köntösbe bújtak az ellenzéki pártok Dél-Budán

2024. február 23. 18:31

Hat párt dobja össze a terembérleti díjat az alulról szerveződő fórumra.

2024. február 23. 18:31

Egy asztalnál politikusokkal címmel hirdetett jövő csütörtökre egy „alulról szerveződő civil fórumot” a XXII. kerületi Klauzál házba a Dialógus az összefogásért elnevezésű tömörülés.

A Facebookon meghirdetett, regisztrációköteles esemény szerint a rendezvényen „a XXII. kerületi ellenzéki összefogás helyi önkormányzati képviselőjelöltjeit és a polgármesterjelölteket ültetjük egy asztalhoz a választókkal”

A meghívón ott szerepelnek az ellenzéki pártok logói, a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és az LMP logója.

Tavaly is volt egy hasonló rendezvény, pontosabban rendezvény-sorozat, amely akkor „Dialógus az oktatásért - csináljuk a demokráciát” néven futott.

Hogy mennyire civil és alulról szerveződő civil fórumról van szó, azt ugyanakkor megmutatja, hogy a rendezvényt az ellenzéki pártok finanszírozzák.

Lapunk közérdekű adatigényléssel fordult a Klauzál házhoz, az így megismert, a rendezvényre vonatkozó bérleti szerződések szerint ugyanis a terembérleti díjat a résztvevő ellenzéki pártok dobták össze.  Itt a Demokratikus Koalíció és a Momentum szerződéseit láthatják.

Forrás: Mandiner

A hat párt egyenként 15400 forint bérleti díjat fizet a Klauzál háznak az esemény idejére.

Forrás: Mandiner

Nyitókép: az esemény meghívója a Facebookon

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2024. február 23. 20:58
No, ki fizeti?
Kristály
2024. február 23. 19:43
Ezeknek az állcivileknek még hisz valaki???
CirmoS
2024. február 23. 19:17
Civil, független = dollárellenség! Erre időben kell felhívni a figyelmet! Mindenhol! Ismét felveszik a civil meg független kabátokat... a mocskok! Figyelni kell!
Szerintem
2024. február 23. 18:57
"Dialógus az összefogásért elnevezésű tömörülés." Már több a tömörülés, mint ahányan vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!