Bayer Zsolt utcai erődemonstrációt emleget Novák Katalin lemondása után (VIDEÓ)

2024. február 12. 06:11

Utcai erődemonstrációra hívnak a Békemenet szervezői, mutatjuk, mikor!

2024. február 12. 06:11
null

Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Szabó László köszöntötte vasárnap a Sajtóklub nézőit, amiben gyorsan a kegyelmi ügyre terelődött a szó.

Bayer Zsolt szerint utcai erődemonstrációt kellene tartani, s meg is mondta, mikor:

március 15-én.

Gajdics Ottó arról beszélt, hogy „nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy felgyorsult sakkjátszma zajlik a szemünk előtt. Valaki hibázott, lépett egy rosszat, és ebből fakadóan a szemben ülő vérszemet kapott, és most már legszívesebben fölborítaná az egész sakktáblát. Legyünk nagyon résen, és állítsuk meg ezt az őrjöngést”.

Bayer Zsolt szerint „most megpróbálják ebbe az egészbe a miniszterelnököt meg a Fideszt meg az egész kormányt meg a mindenkit belekeverni”, „nekünk viszont erőt kell demonstrálnunk, mert a hiénakfalka, ezek a teljesen amorális, hazug gazemberek, akik ott üvöltöztek tegnap a Sándor-palotánál meg a csőcselék, az most vérszagot érez, mert azt hiszi, hogy eljött a pillanat.

Mutassuk meg nekik, hogy rohadtul nem jött el a pillanat!”

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beothy58
2024. február 12. 22:55
Hamarabb kell megmutatni, hogy hiszünk a szeretet és az összefogás erejében, és meg akarjuk tartatni az országgyűléssel Novák Katalint köztársasági elnökünknek. NE FOGADJÁK EL A LEMONDÁSÁT!! A SZÖKŐNAP, február 24-e pont jó még az erőnk és hitünk megmutatására.
valerian-0
2024. február 12. 20:34
Összefújta a szél rendesen a baloldali szemetet itt az oldalon :)
Fed74
2024. február 12. 18:45
Vonyítsatok pedofil védelmező fideszes kutyák, van miért !!!!!!! Most kezdődik a most kezdődik a most kezdődik a tánc!!!!!!!!
Fed74
2024. február 12. 18:30
Nem menekültök a nép haragja elől, pedofil mentegető fideszes kutyák!!! Lefőtt a kávé köcsögök!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!