Az ember szégyenkezni kezdhet Magyarország miniszterelnöke miatt

2024. február 02. 14:28

Orbán nem nyert semmit Brüsszelben, ellenkezőleg.

2024. február 02. 14:28
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Átolvasva a ma megjelent külföldi lapokat az ember szégyenkezni kezdhet Magyarország miniszterelnöke miatt. Szó nincs arról, amit a kormány propaganda eröltet. Orbán nem nyert semmit Brüsszelben, ellenkezőleg: »Csattanós tasli kíséretében megmutatták neki, hol a határ. Már a találkozó előtt bedobta a törülközőt, ezzel bevallotta, mennyire gyenge. Súlyos fiaskó érte, viszont semmit sem kapott érte a pannon autokrata.« (Der Standard)

»A saját logikáját fordították ellene, mert ugyan szó lehet az ukrán segélyek felülvizsgálatáról, de nem a program folytatásához, hanem a változtatásához kell egyhangú jóváhagyás. Vagyis 26 partnert kellene megnyernie, ha le akarja állítani a kifizetéseket, ami ég és föld az ő elképzeléséhez képest.« (Frankfurter Allgemeine)
»A francia elnök visszautasította, hogy a magyar kormány bármit kapott volna cserében, amiért belement az ukrán segélycsomagba.« (Yahoo)
(...)Külföldön jobban ismerik, mint a saját hívei…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
winetou-24
2024. február 05. 14:15
Tényleg az a gond, hogy szemléznek ettől a valamikori, mára zéró embertől. Miért?
lacika-985
2024. február 05. 08:01
A külföldi lapok a gazdáik álláspontját , érdekeit tükrözik és mindig az ellenkezője az igaz amit leirnak .. Nemsokára a diadalittas táncból átvedlenek az ajvékolásra - ugyanugy mint az itthoni csicska pufajkás munkásőr fattyak .
piramis-2
2024. február 05. 07:19
Jaj, kicsi kommunista disznócska! A kurva anyádról mondhatsz véleményt, max.. Az a te szinted, te telefosott nejlonzacskó!
Krupp Skya
2024. február 04. 21:54 Szerkesztve
Milyen ember, te embernek képzeled magad? Egy vemhes nyúl vadász, az nem ember. Az hogy te ember vagy, az vagy egy téves rögeszme, vagy egy rögös téveszme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!