Arató Andrásnak maradnia kell!

2024. február 13. 17:21

Ha egy csipetnyi patkányürüléket beleteszünk bármibe, undorító, ehetetlen, hányingerkeltő lesz a végeredmény. Na most, pontosan ugyanez a helyzet, ha egy csipetnyi aratóandrást teszünk akármibe.

2024. február 13. 17:21
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Többen is felvetették az elmúlt 24 órában, hogy Arató Andrásnak vissza kellene vonulnia a közélettől.

Valóban. Úgy első megközelítésképpen ez jó ötlet.

Arató András visszavonul a közélettől, s akkor aztán jól van. Jól lesz.

Persze az is kérdés, Arató András a közélet mely részében van jelen, ahonnét tehát vissza kell vonulnia, a közélet mely szegletében jelent bármiféle tényezőt ez a rosszarcú, gusztustalan, ávós-lelkületű gyűlölködő.

Szóval ahonnan ez visszavonulna, az nem tűnne fel senkinek.

Éppen ezért felvetődik a kérdés: nem lenne jobb, ha maradna?

Abban az iszamós, büdös, pöcegödör aurájú közegben, melyet nap mint nap összeken önmagával a »bolgárúr« meg a többi. Például ez az Arató. Maradjon csak ott, ahol van.

Ez ugyanis egy biztos, stabil pont a normalitás világának.

Ott a villogó vészjelzés, hogy micsodák vannak odaát, s miktől kell megóvnunk mindent – mindent, ami fontos, ami szép, ami emberi.

Kötter Tamás ezt írta legfrissebb bejegyzésében:

»Ha tehetnék, az Andrássy út 60.-ban kínoznának jobboldaliakat – ilyenek, ilyenek voltak és ilyenek is maradnak. Miért ilyenek? Mert itt a földön akarják megváltani az embert, mégpedig a politika segítségével. Azt hiszik, hogy a kezükben van ennek a földi üdvtörténetnek a kulcsa, és ha így van, akkor mindenki, aki nem követi őket, a »gonoszt szolgálja«, vagy ahogy ők mondják, a történelem rossz oldalán áll és ezért elpusztítható. Mióta 1919-ben kidugták a fejüket a történelem csatornáiból, nem tesznek mást, csak pusztítanak: egyént, társadalmat, anyagi javakat. Mi dolgunk pedig, hogy megállítsuk őket. És istenemre mondom, meg is fogjuk!«

Igen. Valahogy így.

Éppen ezért tűnik fontosnak, hogy ez a darab ott maradjon, ahol van. Hiszen, ha eltűnne, ha az összes eltűnne, idővel elveszítenénk az iránytűt, odalenne az önvédelmi reflexünk.

Nézzünk egy érthető példát: ha egy csipetnyi patkányürüléket beleteszünk bármibe, undorító, ehetetlen, hányingert-keltő lesz a végeredmény. Na most, pontosan ugyanez a helyzet, ha egy csipetnyi aratóandrást teszünk akármibe. Ezért kell ott maradnia, ahol van.”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugandai Bubu
2024. február 15. 11:06
A patkányürülék is vállalható kivéve, ha egy kis bayert teszünk bele.
bokrosbirka
2024. február 14. 20:01
Hímringyó a klub rádió élén! Oda tartja seggét Szaros Sanyinak pár moslékos dollárért!
bodrigyuri
2024. február 14. 13:34
Bayerkoca örül, mint majom a farkának. Azt hiszi, hogy ez az ügy elfeledteti az ő meg a neje ügyeit.
catalina11
2024. február 14. 11:21
Jó ideje egyre bátrabban,nyilvánvalóbban fenekednek az Ország ellen az itt élő kiválasztottak. Mi lehet a cél? És mi a magyarázata a bátorságuknak,hogynemondjam vakmerőségüknek?" ez: Azt TANÍTOTTÁK nekem, hogy mi zsidók legyünk jogászok, hogy ellenőrizhessük és szorongathassuk a bíróságokat, sőt még a bírákat is, hacsak nem zsidók. Orvosokká, tanárokká és vezetőkké kell lennünk minden egyházban, és ezt a célkitűzést csaknem teljesen meg is valósítottuk. Már említettem korábban, és ismét mondom, hogy megszerezzük a teljes -ismétlem teljes- ellenőrzést az egész világ fölött, valószínűleg még hamarabb, mint meghalok. Rendkivül sikeresen tudjuk önöket, gojokat megtéveszteni. Mi magunk hozzuk létre ezt a zűrzavart….Nagyvonalúan pénzeljük a sajátjainkat, ezért érthető, hogy nem csak ezt az országot kormányozzuk. Mi irányítjuk Amerika külügyeit, mi vagyunk a világ szuperkormánya" a zsidó Rosenthal 1970 körül
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!