A Mi Hazánk emeli a tétet: kasztrálnák a pedofilokat! (VIDEÓ)

2024. február 14. 11:14

„Törvénymódosítást kezdeményezünk, hogy kémiai kasztrálással sújtsák a pedofilokat” – jelentette ki Dúró Dóra.

2024. február 14. 11:14

Az Index videós beszámolót készített a Mi Hazánk kedd estére szervezett bicskei fáklyás felvonulásáról, amelynek célja a párt szerint az áldozatok melletti kiállás volt. A portálon kiemelik: a párt kommunikációjukban nagy hangsúllyal jelenik meg az is, hogy a gyermekotthon pedofília miatt elítélt igazgatója homoszexuális volt, a Momentum éppen ezért egy ellentüntetést szervezett, szerintük ugyanis a Mi Hazánk a melegek elleni gyűlöletkeltésre használja a bicskei gyerekek ügyét.

Dúró Dóra: Törvénymódosítást kezdeményezünk

Az Index a tüntetésen Dúró Dórát kérdezte a pedofibotrány kapcsán, illetve arra voltak kiváncsiak, hogy a párt milyen büntetést szabna ki a pedofil bűnelkövetőkre:

Egy büntetőjogi törvénymódosítást kezdeményezünk, hogy kémiai kasztrálással sújtsák a pedofilokat”

– válaszolta a portál kérdésére a képviselő. Toroczkai László, a párt elnöke beszédében úgy fogalmazott: „Ha mi hazánkos kormánya lesz Magyarországnak, akkor az első dolog ami megtörténik vele, az lesz, hogy kasztráljuk.”

Az Index által készített videót alább tekinthetik meg: 

Nyitókép: Képmetszet / Index

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
törölt felhasználó
2024. február 14. 12:18
Azoknak meg, akik közpénzekből építettek csilliárdos magánvagyont, azoknak a tökeit is meg a két kezét is le kellene vágni. .
zakar zoltán béla
2024. február 14. 12:00
Az igazgató kitüntetését Karácsony és a DK is támogatta.
ekeke1
2024. február 14. 11:50
"A Mi Hazánk emeli a tétet: kasztrálnák a pedofilokat! " Hogyne. Személyesen torockai, két féltéglával...
bagoly-29
2024. február 14. 11:46
Hülyeség, a pedofil elsősorban nem erőszakolja meg az áldozatát, főleg fajtalankodik vele!. Ez mivel rendszerint nem fáj a gyereknek nem is tiltakozik ellene, csak megunja s akkor szokott szólni róla valakinek, vagy már távoltartja magától a pedofilt. Egy eunuch is csinálhaja azt amit a nem kasztrált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!