A bunkók erkölcse

2024. február 14. 06:28

A vérszagra gyűlő vadcsordába kívánt besorolni Arató András, a dollármédia lepukkant lakájrádiójának elnöke, aki a jelek szerint saját propagandáját is félreértette.

2024. február 14. 06:28
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Azt mondta a dollármédia dollárbaloldaliak által megbecsült propagandistája, Pető Péter még vasárnap: Az ellenzék útja a pedofilügy átorbánozása, a Fideszé az erejének érvényesítése. Azóta az átorbánozás gőzerővel folyik, boldog-boldogtalan igyekszik mostanság azzal kattintásszámot növelni az internet legsötétebb bugyraiban, hogy a miniszterelnököt használja varázskulcsszóként.

Ebbe a vérszagra gyűlő vadcsordába kívánt besorolni Arató András, a dollármédia lepukkant lakájrádiójának elnöke, aki a jelek szerint saját propagandáját is félreértette.

Nem csoda, ha ebben a tematizációs katyvaszban még egy Arató-féle géniusz is elveszíti a fonalat. Ez okozhatta, hogy amikor igazán kifejező szóláshasonlatot keresett fortyogó gyűlöletének ércnél maradandóbb szöveges megformálására, azt a szakállas poént találta legmegfelelőbbnek, hogy működési zavarok esetén nem a bútorokat, hanem a hölgyeket kell kicserélni a kuplerájban.

A kupleráj az nyilván hazánk metaforája, amióta nem a libernyákok nyerik a választást errefelé.

A működési zavar az a balos közérzetrombolók évtizedes mantrája, miszerint itt nem lehet élni, levegőt sem kapni, innen csak elmenni lehet, s lám, még a pedofilokat is simogatják a diktatúra kinevezettjei. Idáig stimmel, még ha hazugság is. Az igazi bajok a bútorokkal kezdődtek Arató fékezhetetlen agyvelejében. Mert azt akarta ő valahogy kifejezésre juttatni, hogy nagyon helyes, ha lecserélik a hibázó elnök asszonyt, a választásra készülő listavezetőt, de nem elég. Viszont annyira belehergelte magát nyakatekert gondolataiba, hogy elengedte a bútorok zavaró képi világát, és a maga bunkó stílusában világgá kürtölte beteg lelkének minden becsületsértő indulatát.

Fényesen bizonyítva ezzel, hogy emberség, erkölcs és jóérzés tekintetében Novák Katalin és Varga Judit szoknyájának a széléig sem ér fel. Igazából neki kellene eltűnni a süllyesztőben. De ahhoz is meg kell még ennie néhány tál galuskát az összes hőbörgő haverjával együtt, ha Orbán Viktorral akar egy páston állni. Mert a miniszterelnök mögött ott leszünk mi is vagy hárommillióan.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. február 17. 09:16
OTTÓ! Nagyon sok a 3B a Hír TV-ben!!! Bayer,2x Bencsik!!! Ritkitani kell a szereplésüket!!
Hangillat
2024. február 15. 11:03
Arató, a bútor anyádat, kanapé hitvesedet (?!) A kanapói agyjárókás elméd (?!)
llnnhegyi
2024. február 15. 10:43
Útban az 5. 2/3-s gyors.
Ugandai Bubu
2024. február 15. 10:05
Amikor Ganajdics bunkózik, de cuki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!