Újra szólt Orbán Viktor hatlövetűje (VIDEÓ)

2024. január 02. 21:05

A miniszterelnök szerint 2024 egy reményteljes év lesz.

2024. január 02. 21:05
null

„Vannak évek, amelyekben az a legjobb, hogy véget érnek. Így vagyunk mi 2023-mal” – jelentette ki kedd esti videójában Orbán Viktor, aki 5+1 fontos történést sorolt fel a magunk mögött hagyott év decemberéből Hatlövetű címet viselő videójában.

A miniszterelnök azzal folytatta, hogy

 sajnos a háborúnak nincs vége, a terrorveszély nő Európában és a migrációs nyomás is egyre nehezebb. 

’23-ban kellett a legény a gátra” – húzta alá.

„Szép év lesz ‘24!”

Majd arról is szólt, hogy végre, hosszú idő után a magyar válogatott egymás után a harmadik Európa-bajnokságra is kijutott. „Szép év lesz ‘24!” – tekintett optimistán a jövőbe a miniszterelnök.

Ezután felidézte, hogy év végén meglátogatta Magyarországot a török elnök, akinek országa „kiemelten fontos, stratégiai partnerünk”. Elhangzott, hogy a törökök immár saját autót is gyártanak, melyből hoztak is egy példány, cserébe pedig egy lovat kaptak a mezőhegyesi ménesből

Mint kiderült, először sólyomra gondoltak, de ha „az visszarepült volna hozzánk, azt hitték volna, hogy rászedtük őket. (...) Egy lóerő 435-ért,

 csupa ilyen üzletet szeretnék kötni 2024-ben is” 

– szögezte le.

Ezután pedig még szólt a nemzetközi sajtótájékoztatójáról, az új argentin elnökről, aki láncfűrésszel kampányolt, végül pedig boldog új évet kívánt. 

Orbán Viktor kijelentette, hogy 

2024 egy reményteljes év lesz, 

feltéve ha sikerül rendet vágnunk Brüsszelben a fejekben, és Trump elnök pedig győz, és elhozza nekünk a békét az ukrán háborúba.”

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 03. 16:22
A nemzet szegénységi bizonyítványa ez a nyomorult. 😢
akkor ki
2024. január 03. 08:45
Tisztánlátás, elkötelezettség, összeszedettség, logika, tényszerű megközelítés, elhivatottság meg még nagyon sok pozitívum. Hajrá Orbán Viktor, Hajrá Magyarország!
Era01
2024. január 03. 08:00
Új év, új hónap fizetés volt a ballibsi panel proliknál? Nagyon tobzódnak.
tapir32
2024. január 03. 06:02
A liberális demokrácia önmagában nem érték, hanem kényszer állapot. A szavazók bizalma csökkent a pártokkal szemben. Ez a folyamat ott lépett fel, ahol a gazdasági szervezetek a politikai vezetést a markukban tartják, illetve összenőttek egymással. Oligarchák. Ez az új feudalizmus. pl. USA-ban Nem jelent megoldást a problémára az NGO-k előretörése. Az NGO az aktuális hatalomtól független vagy látszólag az, de nem független a hatalomért folytatott harctól. Az NGO-k még a kormányoknál is kiszolgáltatottabbak a nagytőke érdekeinek. Olyannyira, hogy a globalista nagytőke számos NGO-t alapított a politikai élet befolyásolására. A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!