Tizenhárom autót tarolt le a konténerszállító Mosonszolnokon (VIDEÓ)

2024. január 11. 11:38

A sofőr rosszul lett, mentővel szállították kórházba.

2024. január 11. 11:38
null

Egy tehergépjármű sofőrje konténerért érkezett egy Mosonszolnoki telephez, ahol balesetet szenvedett. a szemközti gyárudvarba kellett volna behajtania, amikor a sofőr hirtelen rosszul lett, így a kereszteződésnél nem egyenesen, hanem a járdán át az üzem parkolójába hajtott, ahol elkezdte tolni az autókat – írja a Vezess.hu az RTL alapján. Nekiment egy kisbusznak, kidöntött egy kisebb fát, majd egy kék autóval a kerítést is átszakította. 

Egy épp arra járó csomagfutár is kipattant az autóból és próbált segíteni a sofőrnek. Az eszméletlen férfihoz azonnal mentőt hívtak a telep munkatársai, aztán a sofőr magához is tért, stabil állapotban szállították kórházba.

Az esetről készült videót itt megtekintheti:

Nyitókép: RTL-képernyőfotó

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondiner
2024. január 11. 22:41
Jobbulást a vezetőnek. Autót lehet venni, életet nem.
renoman
2024. január 11. 14:47
Jobbulást kívánok a sofőrnek! Kitartást a károsultaknak, hogy nagyából megkapják azt a pénzt amiből vehetnek egy sokkal szarabb autót mint ami eddig volt.
DINO54
2024. január 11. 13:16
A karosszériások majd pörgetik a dzsidipit.
Kemenesfalvi
2024. január 11. 12:48
Daruskamion, az!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!