Szerintem nem kell megkérdezni Walter Katalin BKK-vezért, egyszerűen ki kell rúgni

2024. január 26. 07:57

Ez a Karácsony ennyire hülye, vagy ekkora gazember?

2024. január 26. 07:57
WALTER Katalin
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

„Kínzó kérdés: megkérdezzük-e Walter Katalin BKK vezért, hogy mi a véleménye a kirúgásáról? Szerintem nem kell megkérdezni. Mert az olyan lenne, mintha hálaadás előtt megkérdeznénk a pulykát, mi legyen vele, vagy a békáknál érdeklődnénk a mocsarak lecsapolásáról.

Szóval ezt a Walter nevű Ká-t egyszerűen ki kell rúgni. Hamar. Aztán pedig valaki kérdezze meg a fővárost »vezető« debil zsúrpubitól, miért mondta, hogy »nincs járatritkítás«. Ez a Karácsony ennyire hülye, vagy ekkora gazember? Szerintetek?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. január 30. 03:58 Szerkesztve
Ennyire hülye ÉS ekkora gazember. Ő az élő példa rá, hogy létezik ilyen óriáscsecsemőben is... Ha az intelligenciája és a tisztessége csak a tizede volna a benne tomboló becsvágynak, akkor az ő (amúgy nem létező) képességeivel nemhogy rég lemondott volna, de messzire elkerül mindenfajta vezetői pozíciót. Egyébként meggyőződésem, hogy törvényt kéne alkotni arra vonatkozóan, hogy főpolgármester és polgármester csak olyan személy lehessen, akinek jogi, műszaki, közigazgatási, vagy pénzügyi végzettsége van ! Értsen valamihez, hiszen egy bohóctól bohóc végzettséggel mit lehet elvárni...?! Demszky anno magától is tudta hogyan pusztítsa le a fővárost, ennek a szerencsétlennek viszont kell 40 tanácsadó ahhoz, hogy megmondják neki. Szánalmas...
EX_Terminator
2024. január 28. 16:14
Hülye vagy gazember, SZÁMÍT? Maradása egyik esetben sem lehet.
Lajoss
2024. január 28. 15:42
Ugyan Zsozsó,a Schadl nertárs maradhatott az (egyik) bűnbandátok vezetője,a dutyiban is, akkor nem finnyáskodtál…a Nagypapiról…az alma nem esett messze a fájától…🤷‍♂️
irmag2
2024. január 27. 09:59
Régi vicc: ez a W az a német volt és Walter? Nem Michel volt és francia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!