RTL-es műsorvezető: Minden nőben van valahol mélyen egy pornószínésznő (VIDEÓ)

2024. január 18. 20:08

„Minden nőben van valahol egy ilyen lélekrész is” – mondta a Reggeli adásában Peller Mariann.

2024. január 18. 20:08

Dér Marus és Józan László, ... a szomszéd tehene című sorozat színészei voltak szerdán a Reggeli vendégei, ahol az általuk játszott karakterekről is meséltek.

Marus egy pornószínésznőt alakít a sorozatban, László pedig a felnőttfilmek rendezője. A témáról Peller Mariann érdekes kijelentést tett.

„Ezek tök izgalmas feladatok.

És minden nőben van valahol mélyen egy pornószínésznő.

Most komolyan: aki szeretne szexi lenni, vonzó lenni. Minden nőben van valahol egy ilyen lélekrész is” – fogalmazott a műsorvezető.

Lapunk arról már 2023-ban is beszámolt, hogy a nézettségért folyó harcban egy nyíltan szexista mondat is könnyen belefér a TV2-vel szemben rendre alulmaradó RTL-en.

A Mandiner azzal is foglalkozott már, hogy január 1-jén debütált a csatornán ...a szomszéd tehene című műsora, ami már a premierhéten teljesen bedőlt, így az RTL újabb bukást könyvelhetett el magának rögtön az év elején.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: RTL

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2024. január 19. 14:39
A hölgyike összekeveri a mélyben megbúvó erotikus vágyat, az "állatot", a kontrollálatlanul csapongó szajhát, ami a hardver (már akinél), a műmájerkedő, a testét pénzért "üzemeltető" nőkkel. Csakhát azért vagyunk emberek, hogy szabályos mederben tartsuk a vágyainkat. Kéjt veszt, ki sok kéjt szórakozva kerget: Vörösmarty Mihály: A merengőhöz
Rodolfo
2024. január 19. 12:32
Miért kell egy RTL-es, sikertelen sorozatról sikertelen, meggondolatlan megjegyzéseket szemlézni egy szánalmasan buta RTL-es tévébemondótól?
Reszelő Aladár
2024. január 19. 10:15
Megint a szavak. Ha egy doromboló vadmacskát mondott volna, akkor semmi gond nem lenne.
konfucius
2024. január 19. 08:09 Szerkesztve
Esetleg azt is elmondta, hogy miben rejlik a pornószínésznőség esszenciája? Mert hogy szinte minden nő érzékeit fel lehet korbácsolni, és megfelelő behatással nagyon meg lehet velük szerettetni a testi élvezeteket, az igaz. De pornószínésznőnek lenni nem annyiból áll, hogy nagyon szeretem az érzékiséget. Inkább abból, hogy kurva sok pénzt akarok keresni, de nem értek semmihez, viszont valameddig jól mutatok esetleg a képernyőn, és így elfogadom, hogy azt és addig csinálom, amit és ameddig a rendező mondja. Ha kell, a saját, vagy más seggében járt faszokat is beveszem a számba, ha kell, meg is alázhatnak bárhogy, bárhányszor, stb. Nem hiszem, hogy minden nőben volna vágyakozás erre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!