Ödön nem halt meg! Mégis él a halottnak hitt, gödöllői szarvas

2024. január 31. 12:11

A világhírű patás az erdőbe menekült az orvvadászok elől.

2024. január 31. 12:11

A Mandiner megírta, hogy a hétfői napon valaki behatolt a világhírű állatmentő és állatkoordinátor, Horkai Zoltánék gödöllői birtokára, és megölt két szarvast, s az egyiket elvitte. A Discovery Channel sorozatából Farkasemberként ismert Horkai Zoltán feljelentést tett, az esetleges – segítséggel és információval szolgálóknak – pedig nyomravezetői díjat ajánlottak fel.

Ezt is ajánljuk a témában

Remek hírek érkeztek kedden este az egyik halottnak hitt szarvasról, Ödönről: megtalálták az erdőben és kiderült, mégis él. Valószínűleg azután menekült oda, hogy a társát halálosan megsebesítették a tettesek – írja a Blikk.

Frissítés

A rendőrség egy nappal később a tulajdonosok által elmondottakkal teljesen ellentétes megállapításokat tett. A tetemet állatkórházba vitték, ahol képalkotó vizsgálatnak vetették alá. Az állatorvos a testben nem fedezett fel lövedéket, vagy egyéb fémrepeszt, véleménye szerint az elpusztult állat sérülését egy másik állat agancsa is okozhatta. A másik állat épségben előkerült az erdőből.

Nyitóképünk illusztráció. Forrása: NIGEL HICKS / ROBERT HARDING RF / ROBERTHARDING VIA AFP

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. február 01. 00:55
Frissítes: nem volt golyo az állatban a rendőrség szerint. Egy masik állat agancsa volt... BAZMEGBAZMEGBAZMEG !!
survivor
2024. február 01. 00:50
Es Ödön az Góliat... Én meg Vak Béla kiraly...
survivor
2024. február 01. 00:47
Asok vakcinazastól mérgező a húsa, ne edd meg.. KURVA ANYÁTOK ESZEMENT HÜLYESEGE ! MILYEN vakcinat kapott egy szarvas ? Veszettség, tetanusz, covid ..? Es miert mergező ettől a husa ? Isten barmai...
survivor
2024. február 01. 00:41 Szerkesztve
Ödön meghalt, kivették a golyót is belöle VERSUS Ödön él, egy másik állat szúrhatta meg. ANYÁTOK PICSÁJAT !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!