Nagy a nyomás Magyarországon, a kormány határidőt módosított

2024. január 09. 10:29

A kormány mindenkinek szeretné biztosítani a lehetőséget, hogy elmondja a véleményét, ezért a Nemzeti Konzultáció válaszadási határidőt egy héttel meghosszabbítja.

2024. január 09. 10:29

A kormány január 17-ig meghosszabbítja a konzultáció válaszadási határidejét – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) kedden az MTI-vel.

Azt írták, hogy változatlanul nagyon sok konzultációs kérdőív érkezik vissza, a résztvevők száma meghaladta az 1 millió 222 ezret.

A kormány mindenkinek szeretné biztosítani a lehetőséget, hogy elmondja a véleményét, ezért a válaszadási határidőt egy héttel meghosszabbítja

– jelezték, hozzátéve, hogy ennek alapján január 17-ig lehet visszaküldeni a kérdőíveket.

Hangsúlyozták: továbbra is nagy a nyomás Magyarországon, hogy még nagyobb összeggel járuljon hozzá a háború finanszírozásához. Az erről szóló javaslat a következő uniós csúcstalálkozón újra napirenden lesz – tették hozzá.

„A konzultációban erről a kérdésről is véleményt nyilváníthatnak a magyarok, mint ahogy több más, az ország szuverenitását alapvetően befolyásoló kérdésről, így a nemrég elfogadott új migrációs csomagról. Változatlanul azt gondoljuk, hogy ha sokan állunk ki az álláspontunk mellett, annak nagy súlya lesz a brüsszeli tárgyalóasztaloknál” – fogalmaztak a közleményben.

(MTI)

Fotó: Facebook-kép

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
southwind-2
2024. január 09. 19:14
én az egész családét összetéptem és kidobtam, majd ha én kérdezhetek, és válaszolnak, akkor ők is
aquila
2024. január 09. 15:35
Belenéztem, és meg kellett állapítanom, hogy nem az én véleményemre kíváncsiak annak ellenére, hogy egyébként nincs problémám a törekvéseikkel.
II.baljoska61
2024. január 09. 15:23
Töltsétek, fidióták, ezerrel! Úgysem érdekel senkit! 97% 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
goldie-2
2024. január 09. 14:37
Brüsszel szarik a magyarok véleményére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!