Műteni kell a volt focistát, miután Rácz Jenő kiütötte a Sztárboxban

2024. január 02. 21:22

Kabát Péternek sajnos nem sikerült megúsznia az operációt.

2024. január 02. 21:22
null

Kabát Péter, egykori focistát műteni kell a térde miatt, aki a Sztárboxban sérült meg, miután Rácz Jenő kiütötte – számol be a Blikk.

A kiütés után Kabát ijesztően rogyott össze a ringben, az eszméletét is elvesztette. Párja, valamint az orvosi stáb azonnal be is szaladt hozzá. Végül néhány perc döbbent csend után az egykori labdarúgó fel tudott kelni, de láthatóan hatalmasat kapott.

A sportoló közösségi oldalán osztotta meg a hírt a követőivel, miszerint sajnos nem sikerült megúsznia az operációt, és már szerdán kés alá fekszik.

Na végül nem kerülöm el a műtétet sajnos, holnap reggel operálják a térdemet, úgyhogy drukkoljatok nagyon” 

– írta Kabát Péter a 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

Érdekesség:

Eljárás is indult a szóban forgó Sztárbox rész miatt. Bejelentés nyomán az RTL november 19-i Sztárbox című adását vizsgálta a médiatanács: a műsorszám egyik kifogásolható jelenete Kabát Péter és Rácz Jenő mérkőzése volt, amelyben Rácz Jenő kiütéssel legyőzte az ellenfelét.

A földre kerülő és eszméletlen Kabát Péter orvosi segítséget követően tudott csak lábra állni, és részt venni az eredményhirdetésen. az NMHH szerint a hatósági ellenőrzés alapján a műsorszám a kiskorúak személyiségfejlődését kedvezőtlenül befolyásolhatta, ezért a médiatanács most induló eljárásában azt vizsgálja, megfelelő volt-e a műsorszám korhatár-besorolása.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Kékvillogó

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mai nap
2024. január 08. 17:22
Egyáltalán: melyik nézői réteget célozták meg ezzel a szadista műsorszámmal 😡.?
q-q-ri-q
2024. január 03. 09:12
Hát ez van amikor nem egy őrbódéval kell megküzdeni, hanem egy élő szakáccsal. Az már visszaüt, és ezt a "sportoló" úr nem bírta. :)))
Player1
2024. január 03. 07:39
Kabát a lábban erős, fejben nagyon gyenge - egyszerű - labdarúgó mintapéldánya. Az Újpest csak égeti magát vele...
ertönszena
2024. január 03. 06:36
Nem tudom, ki az a Rácz Jenő, de vagy térdre üt, vagy egy focistának akkor is a térdén megy szét valami, ha a fejét verik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!