Havas Henrik a németországi tüntetésekről: „Hisztiznek a német gazdák”

2024. január 28. 20:14

Szerinte most ugyanaz történik Németországban, mint a hetvenes években Margaret Thatcher idejében, amikor a bányászok tüntettek.

2024. január 28. 20:14

Havas Henrik Dömsödi Gáborral beszélgetett az országot érintő legfontosabb problémákról, valamint a Németországban zajló gazdatüntetésekről, de számos más kérdés is szóba került a Frisshírek podcastjában.

A hallgatók már az elején ledöbbenhetnek, ugyanis Dömsödi egy laposüveggel készült a mai műsorra, amelyből időként fölhörpintett egy-egy kortyot.

Havas a német gazdatüntetésekkel kapcsolatban már az elején világossá tette, hogy nem igazán veszi a gazdákat komolyan, ugyanis szerinte jelenleg most „száz valahány ezer német gazda hisztizik”.

Szerinte most ugyanaz történik Németországban, mint a hetvenes években Margaret Thatcher idejében, amikor a bányászok tüntettek. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hölvényi György

Facebook

Idézőjel

Ez már távolról sem német belügy.

 

A műsorban szóba került Svédország NATO-csatlakozása is. Havas elmondta, hogy most már lassan tényleg mindenben az utolsó lesz Magyarország, és szerinte az egészben az a durva, hogy

az ellenzék ezt annyival intézi el, hogy „Orbán nem normális”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt követően éles váltás következett: Svédország NATO-csatlakozását Lenin-mauzóleuma követte. Szárnyra kapott egy olyan hír, hogy Oroszországban felvetették azt, hogy temessék el Lenin testét, ugyanis nagyon sokba kerül a mauzóleum fenntartása. Ezzel kapcsolatban Havas elmesélte, hogy amikor tudósító volt, akkor személyesen is megtekinthette Lenin bebalzsamozott testét.

A videó az alábbiakban tekinthető meg:

***

 

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. február 04. 00:26
A megélhetésük forog kockán, amiképpen a bányászok tüntetése is ezért történt. Szar alak aki hisztizésnek nevezi a jogos követeléseiket!
Forgalmazó
2024. január 30. 20:14 Szerkesztve
Hendrich elmehetsz a büdös nagy faszba! Főbolsevik irodaköcsög! Még ásót se láttál életedben te aljas szardarab!
Jose
2024. január 30. 19:07
Na, jól megmondta a mindenhez is értő szakértő. Köszönjük.
Haramia
2024. január 29. 12:12
Fotelértelmiségi. De még az sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!