Hajszálon múlt a tragédia: gímszarvasok vágtáztak át a főúton (VIDEÓ)

2024. január 11. 11:54

Kakasd mellett történt az incidens.

2024. január 11. 11:54

Félelmetes videót osztott meg a Budapesti Autósok. A felvételen az látszik, ahogy két gímszarvas átszalad a Kakasd melletti főúton. A portál olvasója szerencsés módon sértetlenül megúszta az esetet.

A videót itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Videa

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pesszimista
2024. január 11. 16:56
A vadászat árnyoldalai közül néhány. 1Az apróvad állomány közül a vadászattól függetlenül a mezei nyúl , a fogoly , a vadkacsa állománya annyira visszaesett, hogy védelemre szorulnának. Ha valaki apróvadat akar annak tenyészteni kell Sok embernek nem veszi be a gyomra ezekre vadászni Csak a hímek lövésével viszont a nagyvad túlszaporítható. Azok viszont nagy károkat okozhatnak , amit a vétlen embereknek is viselni kell Egy Dél- afrikai vadászat szervezőtől hallottam, hogy nagyvadakat félvadon tenyésztik rendszeresen a leshely előtt etetik, így a vadásznak könnyű dolga van.
pesszimista
2024. január 11. 16:34
A vadászat kedvező hatásaiból néhányat felsorok: '1 egy vadásztársasághoz való tartozás olyan közösségi élményt jelent, ami semmihez nem fogható Itt mindenki legtöbbször egyforma, a va- gyoni helyzet és az iskolázottság sem számít. Bár újabban az is előfordul,, hogy egyes újgazdag földbirtokosok sajátjukénak tekintik a társaságot 2 Jóhatással van az egészségre. Sok embert semmivel sem lehetne rávenni, hogy annyit gyalogoljon, mint egy cserkelés, vagy apróvad vadászat jelent. A vadászat a legrégibb emberi tevékenység egyike benne megmutatkozik az illető igazi énje. A vadhús nagyon egészséges ,mert legtöbbször bió-nak számít. Bár egyes társaságok már nem bíbelődnek a fácántenyésztéssel a tápon nevelt, s a vadászat előtt egy nappal szét engedett kakasok nem azok 3 Országos gazdasági haszna is van. Még sorolhatnám az előnyeit, ezért nem csoda , hogy neves szinészek közül is sokan vadászok
pesszimista
2024. január 11. 15:51
A nagyvaddal való ütközés rendszerint azért van mert ezek un. falkaállatok. Ez az jelenti ha egy átjutott a többi vakon megy utána nem veszi figyelembe, hogy közbe jön egy jármű
altercat1
2024. január 11. 15:20
Magyarország: vadaskert. https://www.youtube.com/watch?v=Q6U_8REcFL8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!