Elmondták a kormány tagjai, mit várnak 2024-től (videó)

2024. január 21. 22:33

A legtöbben pozitívan néznek az idei év elébe.

2024. január 21. 22:33
null

Új videót osztott meg a TikTokon Orbán Viktor. A felvétel alapján egyértelműen kiderül, hogy a miniszterelnök és a kormány tagjai egyaránt pozitívan várják a 2024-es évet.

A humoros kis videóban Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy „győzni fogunk”.

„Ez egy jó év lesz! Túlvagyunk most már azt gondolom a nehézségeken” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra. „Zseniális évünk lesz!” – véli Orbán Balázs.

A teljes videót itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dryanwolf
2024. január 22. 08:36 Szerkesztve
"Új videót osztott meg..." Ember, most jövök a Tesco-ból, FŐZNI FOGUNK! (Pufi Röfi)
files32
2024. január 22. 08:06
A másodállásokra vonatkozó engedélyek visszavonásával fenyegetik a mentősöket
alexandrosz-2
2024. január 22. 07:56
En azt szeretném, ha a vétótlan köpcös geci: - megtalálná a vétó gombot végre, 13 év elteltèvel, valöban szembe szállva, harcolva a zsidó komisszárokkal, - elszámoltatná a szemkilövetőt és a szemkilövőket, valóban szembeszállva a hazai zsidó kommunista mocsokkal, - nem tombolhatnának a buzik, a ceu és soros ügynökei az antifával judapesten, valóban szembeszállva a nemzetközi zsidó mocsokkal, - nem moshatna akádálytalanul tisztára 4,5 milliárd forintnyi cia pénzt picsányi kibaszott bandája a moslék cia ügynökeinek, elzavarnà a buzi kancsal cia rezidenst, valóban szembeszállva az usa zsidó kommunista mocskàval, - nem uralnák cigánybűnözők, magyarokat gyilkolva, terrorizálva a vidéket és a városaink lepukkant negyedeit, szembeszállva a magyargyilkosokkal, bűnözőkkel. De sajnos ezek csak vágyak 13 évnyi zsideszes alkotmanyozó hatalom után is. A zsidókeresztény álnemzeti, áljobber banda bárkit átbasz, mig a hazug dumáját beszopják a magyarok, nem figyelve az aljas tetteikre,
files32
2024. január 22. 07:40
Nem cáfolta a családi pótlék megszüntetését a Kulturális és Innovációs Minisztérium.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!