Drága műfaj a korrupció elleni küzdelem!

2024. január 23. 15:21

Borelltől Verhofstadtig mindenki üdvözölni fogja ezt a kiváló, kristálytiszta, átlátható és „európai” közbeszerzést.

2024. január 23. 15:21
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Most már csak azt kell(ene) megtudnunk, ki vette fel a pénzt Vig Mór bűnöző barátunk számláiról, meg azt, hogy miért éppen Vig Mór bűnöző barátunk számlagyára volt a megfelelő hely ezeknek a pénzeknek, továbbá azt, hogy végül is kikhez kerültek ezek a százmilliók, és mire lettek elköltve?

És azt sem lenne felesleges megtudnunk, mi köze van az egészhez egy bizonyos Karácsony Gergely nevű zsúrpubinak, aki aktuális szerepe szerint főpolgármester, méghozzá olyan főpolgármester, aki soha semmiről sem tud, se kampányfinanszírozásról, se a Városháza eladásáról, se járatritkításról, vagyis két eset lehetséges:

1.: Komplett idióta

2.: Hazug gazember

Talán majd erre is választ kapunk.

Addig is jegyezzük meg: Vig Mór bűnöző cégének neve, ahová az A-Híd Zrt. először utalta a pénzecskéket, magyarul azt jelenti, hogy »napszúrás«.

Lehet, ki fog derülni, az egész csapatnak napszúrása volt ezen ügyletek idején. És ez éppen elég magyarázat lesz a korrupció elleni küzdelem élharcosainak, úgymint a 444-nek, a 24-nek, a HVG-nek, a Népszavának meg a HANGnak. És még az sincs kizárva, hogy Borelltől Verhofstadtig mindenki üdvözölni fogja ezt a kiváló, kristálytiszta, átlátható és »európai« közbeszerzést. Vig Mórt, Karácsonyt, Vig Dávidot meg az összes többit pedig meghívják Brüsszelbe, hogy üljenek oda Eva Kaili mellé, és Ursula von der Leyen bevezetőjével együtt tartsanak előadást a korrupciómentes közéletről.

Hej, felebarátaim, és ez nem vicc…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2024. január 24. 15:58
Szeretném jelezni, hogy a mindenkori politika élvezettel játszik a zsarolás eszközével, ami a kompromittálást illeti. Nos, ha bárkinek igazán szándékában áll az erkölcsiséget megemelni, az ne a választások idejére halassza ellenlábasa feketítését és végre tegyen pontot az ügyre! Különben ma már az információ áramlása miatt pillanatok alatt kiderül, hogy színházban vagy bíróságon vagyunk.
2024. január 24. 11:20 Szerkesztve
nincs itt semmi látnivaló kéremszépen, hisz az teljesen tiszta ügy egy moslékönkormányzati hídfelújítás esetében, hogy a kivitelező cég a díjból 6-7%-os részt elutal egy mozgalmár elvtárs számlájára, amit aztán kp-ben gyorsan ki is vesznek. Ez arrafelé a normál ügymenet része. Ahogy az is hogy az illető elvtárs amúgy áfacsaló számlagyáros gazember. Ilyenek ezek..
Lajoss
2024. január 24. 07:24
Zsozsó,a Völner Pali barátodat becsukták már? …és miért maradt el a tettenérés…mit gondolsz?!
Mich99
2024. január 24. 00:15
Geri baba Komplett idióta ÉS egy Hazug gazember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!