Debrecenben a jégpályán is mérték a sebességet a rendőrök (VIDEÓ)

2024. január 01. 14:10

Nincs menekvés: a szabály, az a jégen is szabály!

2024. január 01. 14:10

Ideiglenes jégrendőrség állt fel a Debreceni Jégcsarnokban, az akcióról a sportcentrum TikTokján jelent meg egy videó, amelyet a haon fedezett fel.

A különleges bevetésen a rendőrök traffipaxot vittek a jégpályára, hogy mérhessék a korcsolyázók sebességét, bírságot azonban nem osztottak, csupán a felelősségteljes, biztonságos sportolásra szerették volna felhívni a figyelmet.

@debreceni_sportcentrum 👮‍♂️🚔🚨 A téli szünidő ideje alatt a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal közösen ideiglenes JÉG RENDŐRSÉG felállítását kezdeményeztük a Debreceni Jégcsarnokban az ámokfutók kiszűrése érdekében.😜 Korcsolyázz, közlekedj felelősségteljesen, vigyázzunk egymásra!😉 #debrecen #debrecenisportcentrum #jegcsarnok #foryoupage #foryou #spotoljdebrecen #police #rendorseg @Uristenzor ♬ eredeti hang - debreceni_sportcentrum

Fotó: képernyőkép

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. január 02. 18:28
A ragyás idiótái! Bohóckodásra van pénz és bátorság, sőt szándék is. De a cigányterror tombolásának megfékezésére nem telik. (Persze, mert olyan nincs is, ugye elvtársak?)
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. január 01. 16:39
idióták
SzaboGeza
2024. január 01. 15:14
Na és mennyi volt az annyi???! BUÉK!!:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!