Az LMBTI+ kultúra felfedezése és megünneplése

2024. január 31. 10:01

Ha Júliád igazából Józsi, akkor vagy a tuti. Akkor kapsz Erasmus.

2024. január 31. 10:01
FRANCE - DRAG QUEENS READ CHILDREN S STORIES IN LYON
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Ja. Ideje megünnepelni. S az ünneplés után javaslom olvasásra az Ember tragédiája Római színét.

»Ki hinne még közöttünk istenekben?
Mondd Júliádra, jobban elhiszem.«

Például. De ha Júliád igazából Józsi, akkor vagy a tuti. Akkor kapsz Erasmus”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Nicolas Liponne / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. január 31. 16:44 Szerkesztve
bodrigyuri 2024. január 31. 15:14 Egyébként az a legviccesebb bennetek, hogy olyan alakulat akar erkölcsi kérdést mások fejére olvasni ahol megdugatják a férfi politikai elhajló -társukat,, a másik kirakatemberük meg nyilvánosságra került fotók alapján fényképezi magát, amikor kiveri a farkát, de volt már pártközi leszámolásban kettős gyilkosság is, sőt másoknak a családi tablójuk az Andrássy út 60-ból figyel, és utódaik ma is közszereplők-véleményformálók, ezek beszélnek mások nagyapjáról mit tett, vádolva 30 évvel később születt embert aki ma a politikai ellenfelei közé tartozik. Ilyen gusztustalan banda, mint amihez te is tartozol, nincs a világon.
2024. január 31. 16:30 Szerkesztve
Oké, látjuk, hogy 2 nap alatt kiheverte a pedigrés kárt. A nagyfater ujjazott. Na és? ---------- Az agyhalott fajtádnak mondom csak, hogy az elvtársaid pribékje 2002 -ben "ujjazta" meg a politikai okból fogdába került Fideszest El nem hiszem hogy ekkora idióták vannak, nem a nagyapjuk 'vót, 1930-40 környékén, hanem a 'rencerváltás után, a felelősök ezeknek az ujjazóknak a főnökei, az elvtársaitok, -ezeknek a hátsóját nyaljátok.
2024. január 31. 15:51 Szerkesztve
bodrigyuri 2024. január 31. 15:14 "Oké, látjuk, hogy 2 nap alatt kiheverte a pedigrés kárt." "Na és?", mondta horngyufa. Érted ugye? Apád és fiúk, klara dobreva, biciklitolvaj apuka, csöcsörésző apuka, 5 milliárdos családi üzletecske, soroljuk?
bodrigyuri
2024. január 31. 15:14
Oké, látjuk, hogy 2 nap alatt kiheverte a pedigrés kárt. A nagyfater ujjazott. Na és? Foglalkozzunk a neje és az ő mutyijaival. Van egy pár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!