A CsS/2023–24-es titkosszolgálati akció

2024. január 17. 19:19

A kormányülésnek egyetlen témája volt: a rendkívül veszélyes Kötöttfogás című beszélgetős műsor.

2024. január 17. 19:19
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Mottó: »[…] Konkrét élményem, hogy van a környéken egy olyan trafik, ahol azért nem lehet bizonyos fajta cigarettát kapni, mert én rendszeresen azt veszem. Nem viccelek. Megmondták. Ide azt a cigarettát nem lehet. […]« (Csintalan Sándor a Kötöttfogásban)

A kormányülésnek egyetlen témája volt: a rendkívül veszélyes Kötöttfogás című beszélgetős műsor, amelyet a rendkívül veszélyes és okos Pörzse Sándor vezetett, és amely hatalmas veszélyt jelentett a regnáló hatalomra.

Rendkívül okos, felkészült, hiteles, igazmondó emberek gyűltek össze ebben a produkcióban. A már említett Pörzse Sándor, aki Vona Gábor és a Jobbik háta mögül kikandikálva került át a másik oldalra. Konok Péter, a marxizmus kerti törpéje, Dévényi István, akinek háromszor kellett bejönnie, hogy egyszer észrevegyék, egy olyan kicsi, szemüveges alak, aki viszont akárhányszor bemehetett akárhová észrevétlenül, és végül a legveszélyesebb szereplő, Csintalan Sándor, az MSZP-től az MSZP-ig tartó ateista zarándokút nagy veteránja.

Róluk szólt a kormányülés. A miniszterelnök és a miniszterek egyre gondterheltebben hallgatták a beszámolókat a félelmetes ellenzékiek összehangolt akcióiról, kristálytiszta, kikezdhetetlen érveléseikről, témafelvetésükről, Pörzse hajigazgatásairól és Csintalan »jó estét, magyarok!« beköszönéseiről, melyek mindegyike egy-egy tőrdöfés volt a NER szíve közepébe. A beszámolók után a kormány határozatot hozott, hogy ez így nem maradhat tovább, s valamit tenni kell. De konkrét döntés nem született.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2024. január 18. 09:49
Nem ennek a ruszki trollnak a felesége pazarolt el 3 milliárdot? Nem ez a troll hazudta, hogy Oroszország nem támadja meg Ukrajnát? És amúgy a hangja olyan kis buzis. Nem tűnik megbízhatónak.
OszkárOszi
2024. január 17. 20:30
Ezek után már csak az hiányzik, hogy Joe Biden egy kislány ruháját harapdálja!Vagy hogy valami felvilágosult lezuhanyoztassa az elektromos rollejét, netán hogy Angela Merkel, Farncois Hollande és Petro Porosenko beismerjék, miszerint soha nem kívántak komolyan békét teremteni Oroszországgal, csak időt akartak nyerni, hogy az ukrán hadsereget modernizálják, felkészítsék... Na, akkor végleg lehúzhatjuk a rolót, mert bealkonyult az egész galaxisnak.Kivéve, ha nem dőlünk be annak, hogy 560 munkanap van egy évben!
Zsolt75
2024. január 17. 20:23
Sehol nincs már mahorka, sanyi bá.
bakafant-28
2024. január 17. 20:21
Arra nem gondolt a vén,hülye zsizsik,hogy egyszerűen szívatja a trafikos,ha a cigijét kéri?Gondolom,utálja,mint a szart,és kicsit "rádob" Sanyi' bá üldözési mániájára.....Tényleg jó poén....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!