A CsS/2023–24-es titkosszolgálati akció

2024. január 17. 10:49

A kormányülés után a miniszterelnök visszavonult dolgozószobájába, és töprengett.

2024. január 17. 10:49
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„A kormányülésnek egyetlen témája volt: a rendkívül veszélyes Kötöttfogás című beszélgetős műsor, amelyet a rendkívül veszélyes és okos Pörzse Sándor vezetett, és amely hatalmas veszélyt jelentett a regnáló hatalomra.

Rendkívül okos, felkészült, hiteles, igazmondó emberek gyűltek össze ebben a produkcióban. A már említett Pörzse Sándor, aki Vona Gábor és a Jobbik háta mögül kikandikálva került át a másik oldalra. Konok Péter, a marxizmus kerti törpéje, Dévényi István, akinek háromszor kellett bejönnie, hogy egyszer észrevegyék, egy olyan kicsi, szemüveges alak, aki viszont akárhányszor bemehetett akárhová észrevétlenül,

és végül a legveszélyesebb szereplő, Csintalan Sándor, az MSZP-től az MSZP-ig tartó ateista zarándokút nagy veteránja.

Róluk szólt a kormányülés. A miniszterelnök és a miniszterek egyre gondterheltebben hallgatták a beszámolókat a félelmetes ellenzékiek összehangolt akcióiról, kristálytiszta, kikezdhetetlen érveléseikről, témafelvetésükről, Pörzse hajigazgatásairól és Csintalan »jó estét, magyarok!« beköszönéseiről, melyek mindegyike egy-egy tőrdöfés volt a NER szíve közepébe. A beszámolók után a kormány határozatot hozott, hogy ez így nem maradhat tovább, s valamit tenni kell. De konkrét döntés nem született.

A kormányülés után a miniszterelnök visszavonult dolgozószobájába, és töprengett. Ezután felhívta az Egyesült Államok volt elnökét, aki azonnal tudta, miről van szó, csak abban nem értettek egyet, ki a legveszélyesebb a Kötöttfogás szereplői közül, ugyanis Trump Reichert Jánost említette név szerint, mert ő olyan okos.

Erdogan ezzel szemben Pörzsére helyezte a hangsúlyt, mert ő még annál is okosabb. Nurszultán Nazarbajev a Konokot említette, mondván, neki olyan ellenállhatatlan a humora, mint a Kökörcsin tanár úré. És az életveszélyes.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 24. 09:38
Zsozsó,Anya seftel még a vérplazmával,PCR tesztekkel… Tolvajok vagytok mindannyian…
sagirdilsiz-2
2024. január 17. 14:35
Csintalan az Ágasegyháza melletti Sándortelepen él Bács-Kiskun megyében,-------- olyan szegííííny az a környék, hogy olyan drága cigarettát, amit Csintalan szív, nem érdemes a trafikosnak beszereznie.
sagirdilsiz-2
2024. január 17. 14:14
Nagyon kéváncsi vagyok ezután,hogy Csintalan vajon mit szív?
bodrigyuri
2024. január 17. 14:11
Zsolti, kár erőlködnöd! Eljátszhatod az antikommunista nemzetieskedő keresztényekedő jobboldalit. De már a nerségnél is avétos vagy várbéli kéróstúl, vérplazmástúl, pcr tesztestűl és indiai vendégmunkásostúl együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!