Kiakadtak a mentősök Karácsony biciklisávos oszlopain!

2023. augusztus 07. 15:43

Az Országos Mentőszolgálat szerint az újonnan kialakított biciklisávok azonban nagyban megnehezítik a mentőautók haladását.

2023. augusztus 07. 15:43
null

Rövid bejegyzést tett közzé az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán azzal kapcsolatban, hogy mi miatt is bosszankodnak a fővárosi mentők. Azt írták, bár ők is támogatják a biztonságos kerékpározást a fővárosban, 

az újonnan kialakított biciklisávok azonban nagyban megnehezítik a mentőautók haladását. 

Állításuk szerint a buszsávokból kialakított kerékpárutak ahhoz keskenyek, hogy a mentőautó biztonságosan elférjen, az oszlopok ráadásul még a parkolást is megnehezíthetik egy-egy helyszínen. 

Az életmentők próbálnak alkalmazkodni az új helyzethez, ez azonban nem mindig egyszerű ,ezért a közlekedők megértését kérik! – jegyezték meg. 

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. augusztus 09. 20:52
Zsolt196969 nek írom, hogy lássa olvassa. Szégyellik? Igen, szégyellik! Azt tapasztaltam és eskü, hogy így van, a megrögzött kommunisták Mi hazánkosnak vallják magukat, ha így direktben rákérdezel. Aztán később a zorbánozásból és lölőzésből kiderül rohadt dk vagy komcsi fajzatok! Érdemes lesz helyén kezelni a választások előtti adatokat, mert álarcot viselő sátánok vallják magukat másnak, mint akik!
akkor ki
2023. augusztus 09. 20:41
Biztos van a bugyipesti mentősök között is bőven moslékos, aki erre a faszkalap kaligeli angoltanárra szavazott. Na most az a mentős csak szenvedjen! Jövőre majd meggondolja kire rakja az ikszet!!!
Cserna János
2023. augusztus 08. 00:40
A Karácsony emberének nyilatkozata jellegzetesen pökhendi és ostoba. Elképesztő, hogy a fővárosiak ezekre szavaztak. Azon pedig még egy ballib politikusnak is el kellene gondolkoznia, hogy az OMSZ szóvivője Tarlós István idején nagyobb biztonságban érezte a járműveiket, a munkatársait és a szolgálatvégzésüket. Tulajdonképpen akik a főváros működését tartják szem előtt, tarlós városmenedzsmentjét kéri vissza.
hoci74
2023. augusztus 07. 19:49
Gergő,hülye vagy mint macskát szarni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!