Vissza kell csatolni Erdélyt? – tette fel a kérdést Gyurcsány Ferenc

2023. december 04. 15:38

A DK elnöke elkezdett érdeklődni Erdély és a magyarság sorsa iránt.

2023. december 04. 15:38

A kettős állampolgárság, a határon túli magyaroknak járó szavazati jog és a határrevízió kérdéséről is beszélgetett Gyurcsány Ferenc Lakatos Péter erdélyi magyar politikussal.

A beszélgetés apropója a kettős állampolgárságról szóló népszavazás 19. évfordulója volt. „2004. december 5. – A magyarság XXI. századi fekete napja.

A nap, amikor Gyurcsányék elárulták a honfitársaikat”

– írta a népszavazásról még 2020-ban Kocsis Máté.

Kapcsolódó vélemény

null

Kocsis Máté

Facebook

Idézőjel

A nap, amikor Gyurcsányék elárulták a honfitársaikat.

A Hát Így podcast adását teljes terjedelmében majd kedden fogják megosztani.

Az előzetest itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2023. december 06. 13:04 Szerkesztve
"VISSZA A MOCSÁRBA" c. ellenzéki bohózat: Rendezö: Deklasszált Kommunisták klubja Szövegkönyvíró: a "Raszputyin" munkaközösség, Nyelvileg lektorálta: Kunhalmi Ágnes blamázs-díjas filológus, A föszerepben: Gyurcsány Ferenc (Raszputyin), magyar hangja Karácsony Gergely, Mythomániás, öntelt bolsevista grófnő: Dobrev Klára, Nemtudomka, generáldilettáns: Fekete Győr András, Botmixeres angyalcsináló, újgazdag, csalárd milliárdos: Cseh Katalin Mata Hari hamisított viaszmásolata: Donáth Anna, Szárnyaszegett vészmadár: Újhelyi István, Afgán hastáncos, biológiai fegyver vaktölténnyel: Szabó Timea, Alacsonyvérnyomásos küldönc: Tóth Bertalan, Raszputyin komornája és méregkeveröje: Vadai Ágnes, Szereptévesztő mókamester: Tordai Bence, A csapóajtó-balett primadonnája: Kunhalmi Ágnes, Szelfimániás, buja kertész: Gréczy Zsolt, Röpködő lókötő: Hadházy Ákos, Mükedvelö hóhér, lámpavas-megszállott: Márki-Zay Péter, Kamuba sült pojáca: Karácsony Gergely.
Palatin
2023. december 06. 13:03
Fecó elöször téged kellene a pellengérhez csatolni.... Azután lehetne bármiröl tárgyalni, nélküled...
moricka13-3
2023. december 06. 03:55
Gyurcsány/Dobrevéknek hiteltelen minden szava és mindennemű megnyilvánulása, de mindezeknek még az ellentéte is!
Syndicalist-Cat
2023. december 05. 00:06
Ez alatt a cikk alatt nem jött fel a szar a víz felszinére mert nincs itt még egy korcs nemzetáruló sem! Csoda történt pláne ilyen témánál, talán 404 Fatal Error lett a fejükben ,hogy Frucsány ilyent mondott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!