Sztárparádéval tette emlékezetessé eddigi legnagyobb fellépését Curtis

2023. december 29. 21:45

Hatalmas bulival zárta az esztendőt az újpesti rapper.

2023. december 29. 21:45

Óriási bulit rendezett december 28-án a BOK csarnokban Széki Attila, azaz Curtis, amely igazi mérföldkő volt a zenész életében, szólóelőadóként az eddigi legnagyobb koncertje. A rajongóktól zsúfolt koncerthelyszínen szinte minden korosztály képviseltette magát a közönségben – írja a Ripost.

Curtis nagyon készült erre a fellépésre, meg is hatotta, milyen sokan kíváncsiak voltak rá, illetve sztárvendégeire, Szabó Ádámra, Miklósa Erikára és Charlie-ra.

„Amikor itt végignézek az embereken, gyerekkori barátokat látok, és tudjátok, hogy mi a legnagyobb dolog?

Hogy ugyanolyan piszkos kölyök vagyok, akárcsak ti!”

– mondta Curtis a közönségnek, majd hozzátette:

„Aki nem tudja megvenni a jegyet, azt még mindig beviszem, így emiatt valamikor közel deficites a rendezvény... De hát ez van.”

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. december 30. 11:54
"Curtis nagyon készült erre a fellépésre, meg is hatotta, milyen sokan kíváncsiak voltak rá, illetve sztárvendégeire, Szabó Ádámra, Miklósa Erikára és Charlie-ra." Ezek közül asszem csak a Charlie-ról tudom kicsoda. Ez az a vén alkesz, akiből már húsz éve is csak meleg levegő jött ki énekhang helyett? Sztárvendég, basszátok meg. Meg kultúra, az.
Rodolfo
2023. december 30. 10:57
Körtisz. 😂😂 Még egy rendes, magyarul is jól hangzó művésznevet se bírt magának találni ez a kopaszodó, segédmunkás-kinézetű gyík?
wombatmenhely
2023. december 30. 10:16
A kormányparti bulvár és antikultúra-terjesztés ékes példája. Persze akinek a szar kell, zabálja.
chief Bromden
2023. december 30. 09:22
Meredek az a gödör fala.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!