Száz százalék bizonyossággal kijelenthető, hogy Ursula egy korrupt gazember

2023. december 07. 11:00

Ja! Egy büdös vasat sem fizetünk, nagyon remélem.

2023. december 07. 11:00
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Ez legyen a mai kötelező olvasmány. S csak annyi kiegészítés hozzá, hogy Ursula nem hibát vétett, hanem nagyjából 100 százalék bizonyossággal kijelenthető, miszerint egy korrupt gazember. Ja! Egy büdös vasat sem fizetünk, nagyon remélem...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: HATIM KAGHAT / BELGA MAG / BELGA VIA AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. december 22. 19:24
Európai unió korrupcióra van építve. Nem új keletű az eus vezérek brüsszeli képviselők bűnözők nem ellenőrzik őket egymást fedik.
incze
2023. december 09. 14:25
picipöcs szindróma
Lajoss
2023. december 09. 10:54
Zsozsó az állampárt bélsara…
Secerror
2023. december 08. 12:12
Amikor megválasztották, akkor a megérzéseim alapján (ránézésre) mondtam azt, hogy olyan ez a nő, aki mosolyogva írná alá Európa halálát is. A szolgai engedelmesség iskolapéldája, aki vállaltan kvótanő, és mosolyogva hajtja végre az utasításokat. Akár egy náci vagy ÁVH-s verőlegény-verőleány. Egy mosoly mögött is húzódhat gonosz jellem, amikor a COVID alatt 2 hét elteltével megmutatta, hogyan kell kezet mosni... , bennem akkor lett egyértelmű, ezt a nőt egyáltalán nem érdekli Európa sorsa, ő egy szolgalelkű végrehajtó, aki nőként hálás a pozícióért és bármit megtesz, amire kérik. A jövő legideálisabb politikus-prototípusa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!