Öt erős mondat az exkluzív Orbán-interjúból!

2023. december 13. 08:08

Tényleg kivezeti az országot az EU-ból? Miről beszéltek Zelenszkijjel? Elengedte-e a Fidesz Budapestet?

2023. december 13. 08:08

Exkluzív podcast interjút készítettünk Orbán Viktor miniszterelnökkel, alább kiemeltünk néhány fontos gondolatot, erős mondatot!

Ezt is ajánljuk a témában

Ukrajna tervezett EU-csatlakozásáról:

„Az Európai Unió szörnyű hibát készül elkövetni, amit meg kell akadályozni. Akkor is, ha huszonhatan akarják ezt elkövetni, s csak mi vagyunk ezzel szemben. (...) Valójában Ukrajna nincsen abban az állapotban, hogy meg lehessen kezdeni vele a csatlakozási tárgyalásokat, de a háború miatt, geostratégiai, mondjuk úgy, politikai okokból mégis meg kell kezdeni vele a tárgyalásokat. Ez egy tévedés szerintem.”

Ursula von der Leyen esetleges támogatásáról az Európai Bizottság élén:

„Hát nem ettem meszet!”

Arról, hogy milyen volt az Orbán-Zelenszkij-beszélgetés Argentínában:

„Találkozónak nem nevezném, de volt az ukránok elnökének mondandója a számomra, kihasználtuk az alkalmat, és váltottunk néhány szót egymással.”

Az önkormányzati választásról:

„A Fidesz a KDNP-vel közösen a legnagyobb politikai erő Budapesten is. Erkölcsileg komolyan vehetetlen lenne, ha mi Budapestet nem vennénk komolyan.”

Arról, hogy tényleg kivezeti-e Magyarországot az EU-ból:

„Nem ki, hanem be. Egyre beljebb! Az én tervem nem az, hogy otthagyjuk, hanem hogy elfoglaljuk Brüsszelt.”

nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lombi
2023. december 13. 13:27
Az unió jövőjét illetően nagyon nem értünk egyet, de legyen igaza. Nem ezek voltak a nyilatkozatban a legerősebb mondatok. Kíváncsian várom a fejleményeket.
alexandrosz-2
2023. december 13. 12:15
Ukrajna tervezett EU-csatlakozásáról: megszavaztál már te sokmindent vétótlan köpcös geci, még szankciós csomagokat is a nemzeti inzultáció után egy héttel. Ursula von der Leyen esetleges támogatásáról az Európai Bizottság élén: te szavaztad meg vétótlan köpcös geci csicska. Az önkormányzati választásról: nem vettétek komolyan, mert szinte az összes nagyvárost és teljes judapestet elbuktátok, a tahó tartlóssal és a polgármestereitek többségével együtt. Arról, hogy tényleg kivezeti-e Magyarországot az EU-ból: foglalod ám a kurvanyádat vétótlan köpcös geci, max a zsidó gazdáid lábánál a csicskáikknak kiszabott büdös rongyot.
manitowoc
2023. december 13. 11:49
Ugyan mááár... Korábban voltak már erősebb mondatai is doktorminiszterelnökurunknak. Például: 2008: „Meggyőződésem, hogy a NATO-csúcson legutóbb rossz döntés született. UKRAJNÁT is és Grúziát is FEL KELLETT VOLNA VENNI a NATO tagjainak a sorába. Ezt a döntést előbb-utóbb meg kell hozni." 2010.04.25. "FORRADALOM TÖRTÉNT a szavazófülkékben" 2013.09.17. "A forradalom dubiózus kifejezés, csínján kell vele bánni. Ezért NEM IS HIRDETTÜNK FORRADALMAT. Sőt, miután kétharmados választási győzelmet arattunk, a kétharmados győzelmet SEM INTERPRETÁLTUK FORRADALOMKÉNT." A legütősebb pedig ez: 2014.05.25. Orbán Viktor: "Számunkra a mértéktartás, a szerénység és (figyelem!) AZ ALÁZAT a POLITIKA ZSINÓRMÉRTÉKE."
lájkbajnok
2023. december 13. 11:16
Orbán politikai „érzéke” garancia a rossz jelöltre. Nem szabad rá hagyatkozni, mert ő már két hónap múlva plakátra teszi, akit támogatott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!