Nemcsak a villamos, a hókotró is elütötte Karácsonyt

2023. december 07. 20:48

Karácsony végérvényesen megbukott, most már éles helyzetben is.

2023. december 07. 20:48
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Elesett a főváros. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Karácsony Gergely főpolgármester megbukott. Számos BKK-járat megsínylette a havazást, járhatatlanok voltak az utak. De, ahogy Wintermantel Zsolt közösségi oldalán írta, nemcsak a közösségi közlekedés járatai tűntek el az utakról, de a hókotrók is. A Fidesz budapesti frakcióvezetője a következőképpen fogalmazott posztjában, rávilágítva Karácsony által vezetett főváros súlyos hiányosságára: »Hová tűntek a hókotrók? Tíz éve még száz gép dolgozott, most 47–60.«

Arról nem is beszélve, hogy a főpolgármester agyszüleménye is csúnyán leszerepelt. Ugyanis az a néhány tucat hókotró, ami az utakat igyekezett használhatóvá tenni, egyenesen a biciklisávokra tolta a havat. A pesti humor és a netes világ már ki is figurázta a lehetetlen helyzetet: KariGeri remek ötlete miatt immár a biciklisávokból csak kerékpárra erősített hókotróval lehet eltakarítani a havat – írta az egyik kommentelő.

Eddig is megtapasztalhatta mindenki Karácsony Gergely »áldásos« tevékenységét: közlekedési káosz, autósüldözés, eladósodó főváros, hatalmas jutalmak a haveroknak és titokzatos adományládák. Azonban most a választópolgárok most a hóhelyzetben is szembesülhettek azzal, hogy a főpolgármester teljesen alkalmatlan Budapest vezetésére.

Karácsony végérvényesen megbukott, most már éles helyzetben is.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyaljai-2
2023. december 09. 22:36
Amikor pénzhiányra hivatkozva leszerelte a szemétgyűjtőket, akkor arról előre szólt. A hókotrók annyira sem fontosak számára, hogy panaszkodjon leállításuk kapcsán.
Lajoss
2023. december 08. 17:32
Bali,szánalmas vagy…30 éve ilyen a főváros az első havazáskor…
tizennyolcfok
2023. december 08. 10:52
karácsony ma is megbukott, mondja picsányi elvtárs. tudjuk, tudjuk, a héten már harmadszor, végérvényesen. aztán mit fog ez a picsányi majom is sivalkodni, mikor geri jövőre megint simán laposra veri a rejtélyes fideszes jelöltet... élvezet lesz olvasni. lapozzunk.
backdrive
2023. december 08. 10:01
Tegnap esett a hó, ma az összes út járható. Remek munkát végzett Karácsony. Tarlós alatt három napig még a BKV se járt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!