Nem tetszett a kamionosnak a tempó, félelmetes, amit a furgonnal művelt (videó)

2023. december 11. 10:59

Egy ilyen eset akár a bíróságon is végződhet.

2023. december 11. 10:59
null

A Budapesti Autósok tette közzé a felvételt, amely a 81-es főúton történt Sárkeresztesnél. Az olvasói levél alapján egy türelmetlen kamionos villogott majd előzni kezdett egy furgonost. A gond ott van, hogy a kamionos a felvétel alapján egyenesen leszorítja az útról a furgonost. 

Felhívják a figyelmet: az ilyen eseteknél amennyiben eljárás indul és megállapítható a szándékosság, úgy a közúti veszélyeztetés bűntette általában meg szokott állni a bíróságon.

A videót itt tekintheti meg:

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. december 11. 18:47
a kamionosok potenciális gyilkosok az utakon mindet agyon kéne verni a kurva anyjába
kislaci-2
2023. december 11. 13:28
kisautos nem tartota a biztonsagos kovetesi tavolsagot profi volt a kamionos
Wolfram004
2023. december 11. 13:25
Telefonon nem egyértelmű, de nem a kamerás autó villogott? Mert a kamionosnak ez azt jelenti, hogy túlment a vége is a megelőzött járművön, befejezheti azelőzést, visszatérhet a sávjába. Elszámolta a kisbuszt, rosszul mérte fel, nem tudom elképzelni, hogy szándékosan lökte volna az árokba. Nagyon veszélyes a sok szöttyögő, folyamagosan rettegő, a KRESZ-t hiányosan ismerő vasárnapi autós az utakon!! Vigyázzunk velük!
chief Bromden
2023. december 11. 13:13
Megállapítható a szándékosság. A kamionból látható, hogy kocsisor van előtte és nem tudja befejezni az előzést, tehát el sem kezdhette volna. A bíróságnak nem kellene figyelembe vennie, hogy ebből él, más meg élni szeretne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!