Nem táncolunk úgy, ahogyan Brüsszel fütyül

2023. december 05. 21:04

Csak azt nem tette hozzá Orbán, hogy a zenekar, amelyiket választotta, Moszkvában van.

2023. december 05. 21:04
Juszt László
Juszt László
Facebook

„»Nem táncolunk úgy, ahogyan Brüsszel fütyül. Mi úgy táncolunk, ahogyan mi akarunk« – mondta a miniszterelnök az ’56-os megemlékezésen.. Csak azt nem tette hozzá, hogy a zenekar, amelyiket választotta, Moszkvában van. Olyannyira biztos a választásában, hogy már egy ideje csak azt hallgatja és dúdolja. 

Senki más ízlése nem érdekli. Tulajdonképpen azt közölte, hogy ez nem a 139-660. Az újabbak kedvéért, nem a Magyar Rádió kívánság műsora, ez csak az ő zenegépe…  

Azért az elgondolkoztathatta volna, hogy miként csináltak belőle hülyét, amikor a moszkvai tv leadta a Putyinnal történt találkozó képsorait.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. december 07. 06:54
"»Nem táncolunk úgy, ahogyan Brüsszel fütyül. Mi úgy táncolunk, ahogyan mi akarunk« – mondta a miniszterelnök az ’56-os megemlékezésen.. Csak azt nem tette hozzá, hogy a zenekar, amelyiket választotta, Moszkvában van" Ráadásul a kottát ÁVH-a apád vitte ki Moszkvába 1956-ban amikor kimenekült, nehogy ÁVH-s múltja miatt felkössék a Köztársaság téren. Cserébe az oroszoktól kettő darab orv vadászpuskát kapott amit te örököltél, vemhes őzek és nyulak nagy bánatára.
Megtalálta
2023. december 06. 16:13
Na heló röfi!
ügyvéd
2023. december 06. 15:19
Ez a mocskos féreg, amíg tv műsora volt számtalan embert megzsarolt a magánnyomozó haverjával, így szedte össze a vagyonát. ( "Ugye nem szeretné ha a tv.-ben szerepelne?") Nem sül le a pofájáról a bőr.....
monuskaroly
2023. december 06. 14:56
Csak egyszer lenne alátámasztva érvekkel ez a baromság!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!