Nagy Ervin elárulta, miért verette össze magát a Sztárboxban

2023. december 19. 09:08

Prózai oka volt a celebboksznak a színész részéről.

2023. december 19. 09:08

A színész az Újbudai Televízió YouTube-csatornáján beszélt arról, hogy mit keresett a Sztárboxban. Kérdésre válaszolva gyakorlatilag elmondta, hogy nézettséget csinálni ment az RTL-re.

Miután Nagy Ervin bonyolult fejtegetések során elmagyarázta, hogy nem kívánatosak lettünk (!) „Európa asztalainál”, így cselekednünk kell picsogás helyett, rögzítette: 

„ha azt akarjuk, hogy életben maradjanak ezek az alkotóművek, akkor nagyon úgy néz ki, hogy az adófizető forintjainkon túl is tenni kell,

kábé, mint Amerikában. Ha én ezért tudok tenni, és ez meg fog oldódni, mert sírni nincs értelme, Vidnyánszky Attilát nem hajtja meg, sem a magyar kultúrkormányzatot, szarnak bele...ezt így lehet, nagyon úgy néz ki.”

Hozzátette: „Megelégeltem, hogy csak picsogjunk, akkor próbáljunk így tenni, elmegyünk a Vígszínházba, és csinálunk egy támogató estet.”

És hogy mit keres a Sztárboxban? 

„Ha komplexen tekinted, akkor nem is kérdés, hogy ebben benne vagyok. Ez egy együttműködés. 

Amikor a színházba bemegyek, nem mindig van kedvem irodalmi estben részt venni... mindent egy kicsit csomagban kell tudni kezelni.” 

Aztán ilyeneket mondott: „Nem azért mentem el, mert hú de sok pénzt fizettek, hanem azért mentem el, mert azt gondoltam, hogy kockára merem tenni a renomémat és kockára is tettem.”

Mégis, az egész szövegelésből nagyjából azt lehet kihámozni, hogy Nagy Ervin a pénz miatt ment a Sztárboxba. Később el is hangzik:

 „Ez piaci pénz.”

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2024. január 03. 00:56
Ez egy korlátolt, tehetségtelen, műveletlen, földbuta celeb. Hát zongorázni még nem próbált, de nagyon pályázna Zelenszkij szerepére. A pengeszájú asszonyka is beszállt a kampányba.
Zolotarjov
2024. január 02. 23:14
Mennyit nyalatál fel a Kincsemért a kormánytól, te szegény elnyomott..:)
nzoltan-818
2024. január 01. 18:07 Szerkesztve
Hogy miért verette össze magát a kuglifejű ripacs? Mert öntelt, pénzre és hírnév éhes és mert elég idióta ahhoz, hogy ne tudja felmérni tetteinek a következményeit. Minden más csak mosakodás! A politikához is ezért kacsintgat, de ahhoz is analfabéta, csak égeti magát!
zavulon
2023. december 23. 11:34
Na most hova xarjak? Az idén is másodpercekben mérhető mennyit volt a televízióm képernyőjén az RTL és a TV2, meg úgy általában bármelyik(!) kereskedelmi csatorna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!