Meghalt egy férfi rendőri intézkedés közben – kábítószer volt az autójában

2023. december 01. 17:55

Az őrjöngő férfi el volt tiltva a járművezetéstől.

2023. december 01. 17:55
null

A rendőrség a hivatalos csatornáján, a Police.hu-n adott írt arról, hogy a Dunakeszi Rendőrkapitányság járőrei csütörtökön késő este igazoltattak egy sofőrt Gödön, akiről tudták, korábban eltiltották a járművezetéstől. 

A rendőröket látva a férfi megpróbált a helyszínről elhajtani. Később a kocsiból nem akart kiszállni, valamint támadólag lépett fel a rendőrökkel szemben. 

Mint írták, a férfit végül legyűrték, megbilincselték és a rendőrautóba ültették. A zavart férfi autójának átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat találtak. Mint írják, az őrjöngő férfi percekkel később hirtelen elhallgatott, Eszméletét vesztette, életjelet nem mutatott, így a rendőrök azonnal megkezdték az újraélesztését és értesítették a mentőket. 

A kiérkező mentőszolgálat munkatársai átvették a férfi ellátását, azonban már ők sem tudtak segíteni, a szakszerű ellátás ellenére elhunyt. A haláleset körülményeit a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. Ezzel párhuzamosan a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást. A rendőri intézkedés kapcsán indított parancsnoki kivizsgálás folyamatban van.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Kisbenedek Attila/AFP 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. december 02. 21:23
Jó srác volt a Gyuri, mindenki csak Flojdnak hívta. /NoÁhrzahria/
Stukov79
2023. december 02. 09:50
Nincs itt semmi látnivaló! Egy dealerrel kevesebb…
La Piovra
2023. december 02. 09:18
Szegény pára! Remélem a holnapi Fradi-Mezőkövesd meccsen még nem kell térdepelni.
Akitlosz
2023. december 02. 05:43
Halott ellen mi értelme van eljárást indítani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!