Gyurcsányi szippantás

2023. december 04. 06:09

Érkezik Gyurcsány testvér, ők pedig rögvest eltűnnek az orrjáratában.

2023. december 04. 06:09
null
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

„Megfigyeltem valami nagyon fontosat a magyar belpolitikában. Fájdalom, erre a jelenségre senki sem hívja fel a figyelmet. Abból, amit úgy általában és konkrétan baloldali mocsárnak hívunk, egyetlen árva hínárszál sem mered felfelé, hogy utat mutasson a bűzlő mederből. Sebaj, leírom én, mit bánom, ha megsértődnek a világ kivesző vadjai.

Szóval: szerintem a baloldalon az úgy van 2010 óta, hogy a pápai gyerek szippant egyet, és az összes kis vörös parázs úgy ellobban, mintha valaha nem lángolt volna. Hogy az MSZP-nek, a Párbeszédnek, a Jobbiknak, a Momentumnak egyáltalán miféle joga lehet az önálló közéleti létezésre, egyre feszegetőbb dilemma. Szerintem semmi.

Legalábbis ha elérném a kritikus tömeget (alulról), holtbiztosan rendes foglalkozás után néznék. Őket azonban nem riasztja meg, hogy rendre 1-től 5 százalékig szoktak megmutatkozni a választók előtt. Még az sem, hogy ha híznának, nőnének valamilyen csoda folytán, érkezik Gyurcsány testvér, ők pedig rögvest eltűnnek az orrjáratában. Hiszen a DK-vezér remekül szippant, ők pedig feleslegesek idekint. Bocsánat, nem én mondom, a számok mutatják.

Most az MSZP képzeli magáról, hogy a DK hívőtagozata. Legalábbis úgy fest, túlságosan simán megegyeztek mindenről, amiről egy magára büszke, önálló, szuverén pártnak eleve meg sem lehetne egyeznie.”

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 06. 19:56
Ferenc testvér egyél gyakran almát, Hogy elnyerjed az úrsten irgalmát. Ki lazac helyett felserdül zöld algán, Nem locsog, mint te csúfosan, balgán. Ferenc testvér hallgasd meg dalom. Azt mondom néked, fő a nyugalom. Hisz popsid körül nagy a forgalom, Akolodban is van trágya, friss alom. Bizony magasztos erény az irgalom. De neked az nem jár, úgy gondolom. Nem erősséged az építő szorgalom. Bennünket felráz tőled a borzalom. Szektád egy csődöt termelő malom, Legyen veszted az átkos fogadalom: Hogy támadjon ellenünk a birodalom. Ezért jussotok lesz gyász és siralom. Nekünk nem kell stressz és izgalom. Tünj el tüstént, némán a valogadon, Mig erre megvan még a jó alkalom. Fedjen be téged egy békés sírhalom.
2023. december 06. 12:36 Szerkesztve
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Lajoss
2023. december 06. 10:23
Laci,ezért kár volt bekapcsolni a PC-t…
llnnhegyi
2023. december 04. 07:57
Végtelenül mocskos, gusztustalan ez a Gyurcsány Ondó Ferenc!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!