Guy Verhofstadt őrjöngve támadt Orbánra

2023. december 11. 14:26

Ennyi! Van még kérdés?

2023. december 11. 14:26
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Nem mindenki nézte jó szemmel a találkozót. A magyar miniszterelnök egyik legnagyobb ellenfele és bírálója, Guy Verhofstadt belga EP-képviselő azonnal támadásba lendült, és ismét nekiugrott Orbánnak: »Egy erős vezető harcol a demokráciáért, egy gyáva tönkreteszi azt. Nem hagyhatjuk, hogy Orbán tönkretegye az európai integrációt. Ideje, hogy az unió megvonja tőle a szavazati jogát.«

Ezt is ajánljuk a témában

A baloldali belga politikus rendszeresen támadja Magyarországot és Orbán Viktort azért, mert hajlandó Putyinnal tárgyalni.

Azonban arról megfeledkezik, hogy pont ő volt, aki a legnagyobbat kaszálhatta korábban az orosz elnökkel való üzleteken. A baloldal tipikus álszentségét és a felháborító, elvtelen kettős mércéjét mi sem mutatja jobban, mint hogy a volt belga miniszterelnök egy olyan cégnek az igazgatótanácsában foglalt helyet, amelyik világszerte LNG-t, cseppfolyósított gázt is szállít. A vállalat emellett a szárazföldi kiszolgálásban és az energiahordozó tárolásában és visszagázosításában is aktívan részt vesz szinte minden kontinensen. A szállítmányozó cég a legnagyobb orosz céggel, a Gazprommal is szerződött.”

Fotó: Wiktor Szymanowicz / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dryanwolf
2023. december 11. 19:18 Szerkesztve
"Guy Verhofstadt őrjöngve támadt Orbánra" Hoppá! Na helló, Röfi! - mondta, oszt' jónagyot... Ha csak így nem.)
janicsar-2
2023. december 11. 19:05
Az én meglátásom az, hogy elfogyott a kizsigerelhető terület és szűz területre van szüksége a nyugatnak. Ezért akarják rátenni a kezüket Ukrajnára. De Ukrajna újjá építésének a tortájából is ők akarják a nagyobb részt. A kelet európai országoknak pedig megint csak morzsa jutna. A finanszírozásából viszont a ránk eső részt egyenrangú félként kellene fizetnünk. Ez nem tetszik rengeteg embernek.
Búvár Kund
2023. december 11. 18:58 Szerkesztve
Tomasso, + a többi patkány! "Mennyi szánalmas patkány Mennyi nyomorult féreg Mennyi szánalmas patkány Mennyi nyomorult kis féreg... A sötétben haldokoltok közben Én a Fényben élek Ti a sötétben haldokoltok, közben látod Én meg a Fényben élek"
Búvár Kund
2023. december 11. 18:51
Vérlófasz mint Orbán ellenfele???? Balázs, azért ne röhögtesd már ki magad... A vén pedofil csaktávolról csaholja Orbánt, mint csivava az oroszlánt !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!