Ekkor tarthatja Orbán Viktor az idei miniszterelnöki kormányinfót

2023. december 07. 17:51

Még idén a nemzetközi sajtó elé állhat a kormányfő.

2023. december 07. 17:51
Orbán Viktor, a Fidesz újraválasztott elnöke, miniszterelnök a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Hungexpón 2021. november 14-én.
MTI/Koszticsák Szilárd

Ugyan még a pontos dátumot nem árulta el Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke, de a hvg.hu úgy tudja, hogy idén is december 21-én tarthatja meg Orbán Viktor évértékelő sajtótájékoztatóját, ahol válaszol hazai, valamint a nemzetközi sajtó kérdéseire. 

A portál kérdésére a miniszterelnök sajtófőnöke azt válaszolta, hogy „az immár hagyományos miniszterelnöki kormányinfót a kellő időben meg fogjuk hirdetni a szerkesztőségek számára” . 

A 2021 óta minden évben december 21-én volt a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatója, amelyet először 2019-ben tartott meg, kezdetben januárban. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. december 07. 19:22
+ Tomma Shownak szeretettel! "400 körül van az euro" Igen, majdnem: 376-381,,, Nem láttad Kukkoló 421-et?! Hónapok óta sehol sem találom! Zsebre tett kb 40 forintot?!
zakar zoltán béla
2023. december 07. 19:17
KeDves Toma Show! Ön egy Kedves ember, hogy írhat ilyeneket?! Valaki feltörte a kobakját, s nem találta meg benne magát?!
Pandaka pygmaea
2023. december 07. 19:05 Szerkesztve
Én - és ezzel vagyunk még így egy páran -, idén is Kamugergely [gy.k. ő Budapest főpolgármestere] angol nyelven, kérdezz-felelek formában abszolvált több órás nemzetközi sajtótájékoztatóját várom. Na jó; idén magyarul is jó lesz, de a többi feltétel marad.
Tommaso
2023. december 07. 18:17
sozlib_abschaum sikernek könyveli el, hogy sokan kiváncsiak a XXI. század utolsó Európai Diktátorára. ÉN azt tartanám sikernek, ha nem hazánkban lenne a legnagyobb az áremelkedés. Vagy ha a magyar diákok is részt vehetnének az európai programokban. Vagy ha nem mindig 25:1 arányban szavaznák le a szövetségeseink a magyar kormányt. Vagy ha nem nőtt volna a többszörösére az államadósság. Vagy ha a lombkorona-sétányoknál fák is lennének. Vagy ha a sok hatezres stadinban legalább egyezer néző lenne.:-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!