Centiken múlt a baleset: kivilágítatlan kordon okozott bonyodalmat Pécsen (VIDEÓ)

2023. december 23. 10:56

Szerencsére nem történt baleset.

2023. december 23. 10:56
null

Egy kivilágítatlan terelő fém kordon okozott kalamajkát szerdán Pécsen, sötétedés után. Az esti fényviszonyok között a kamerás autó sofőrje az utolsó pillanatban vette észre a tárgyat.

A videón látszik, hogy volt kitéve KRESZ-tábla, ami munkálatokat jelzett, ennek ellenére nem volt veszélytelen a szituáció.

Nem kizárt, hogy korábban egy autó már nekimehetett és emiatt került olyan helyzetbe a terelő, hogy veszélyt jelentsen, írja a videót közzétevő Budapesti Autósok oldala.

Nyitókép: képernyőmentés

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tamás22
2023. december 23. 14:39
Pesten is van bőven ilyen, kivilágítatlan, ahol sokszor a közvilágítás sem segít a fa lombozata miatt.(Itt nem arra utalok, hogy ki kell várni a fákat.) Ha a város általad ismeretlen helyein autózol este, a kátyúk és egyéb ilyen nem várt akadályok miatt elég óvatosan kell haladni, amennyiben nem akarsz kellemetlen esti programot.
Ad majorem Dei gloriam
2023. december 23. 12:24
Pécs. Nem kell többet mondani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!