Baleset a Dunán: a Margit hídnak ütközött egy teherhajó

2023. december 19. 09:23

A sérültekről egyelőre nem tudni semmit.

2023. december 19. 09:23
null

A Margit híd egyik pillérének ütközött egy teherhajó kedden reggel – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta: egy vasércet szállító teherhajó bárkája ütközött „érintőlegesen” az egyik pillérnek. A hajó kormányozható maradt, továbbhaladt dél felé, a Csepel-sziget környékén keres kikötési lehetőséget.

A hajó és a hídpillér esetleges sérüléseiről később adnak tájékoztatást.

(MTI)

Nyitókép: A-Híd Zrt.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. december 23. 22:25
Nem tolat, menet...huzat...
survivor
2023. december 23. 22:23
Ukrán Hableány...
Spiritmonger
2023. december 19. 14:45
Terrorakció balesetnek álcázva. A vasérc azért kellett, hogy minél nagyobb tömeg ütközzön a hídpillérrel, hogy minél nagyobb legyen a rombolás. Ezt erősíti még a Duna sodrása. Ez megtervezett akció volt, nem véletlen. A meg nem szavazott 50 milliárd euro miatt ez az ukránok bosszújának első eleme. Ha kiesik a Margit-híd a forgalomból, az kb tönkrevágja a budapesti közlekedést. A felelősen elvégzett vizsgálatok idejére le kell zárni a hidat, az hetekig is eltarthat, az okozott károk kijavítása még tovább. Addig meg az anyagi veszteség folyamatosan nő.
véna
2023. december 19. 10:17
Szia Uram! Tolató radar érdekel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!