Anna a modern, a menő, a nő, a feminista, az új elnök, az új projekt

2023. december 21. 14:52

Akit ez meglepett, az villámgyorsan húzzon vissza a balettbe ugrálni.

2023. december 21. 14:52
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

„Az amerikai nagykövetség végre valahára kiPRESSelte, hogy ezt a hadaró, remegő, csetlő-botló, Wishről rendelt PsgOglit lecseréljék. Gelencsér – az államférfi – ment tehát a levesbe, de akit ez különösebben meglepett, az villámgyorsan tegye le a tollat, és húzzon vissza a balettbe ugrálni. Donáth kisasszonyt ugyanis már közel egy éve építgetik, volt plakátkampánya, folyamatosan hirdetik a létező összes platformon a videóit, és még évet is értékelt. (Bár ne tette volna.)

Gelencsér pedig addig, amíg Donáth kisasszony csillogott, kissé zavartan pislogott, mint egy olyan hal a szatyorban, aki valahol legbelül sejti, hogy csúfos véget fog érni az élete. Az ember már-már kezdte megsajnálni. Anna a modern, a menő, a nő, a feminista, az új elnök, az új projekt, akiről mindenki tudta, hogy végül a Momentum elnöke lesz. Ő gátlás nélkül, – meg némi dollárért cserébe – fogja támogatni a háború folytatását, a fegyverek küldését, Ukrajna felvételét az Unióba, a migrációt, valamint  a genderpropit. Büszke liberális ugyanis.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 27. 12:16
A velejéig korrupt, nemzetellenes, áruló dollárellenzék vádolja a Fideszt! Az egyetlen pártot, amelyik Magyarország érdekeiért dolgozik. Bruhahahaha..... No elmentek ám a búsba! Különben is.... Hogy Donáthnak "gondolatai" lennének,,,? Bruhahahaaa..., Pukkadj meg te kis genetikailag bolsevik pulyka... Csak Donáth apó kezét figyeld, Nök között nagy pánikot kelt. Szoknyák alatt fürgén matat, De nem találja már a lyukat. Kislánya egy ádáz szarkeverő, Mint példaképe Rákosi és Gerő, Nö létére van benne pusztító erő, Az unió zsoldjába nagy ricsajt ver ő.
llnnhegyi
2023. december 22. 10:23
Annuska szétveri a DK -t. Hagyjuk,hagy dolgozzon ezen a projekten!-:) Hajrá!
Perczel Éva
2023. december 22. 05:45
Valamelyik kedves, undok kommentelő hízást emleget itt alant. Hát, ami azt illeti éppenséggel Nusaka hízott meg takarosan, szóval erről vele kéne értekezni!
Abiondi
2023. december 21. 22:32
Az "államférfi" hálát adhat az Istennek! Nem neki kell lekapcsolnia a villanyt a Momentumnál. (Majd az Annus leoltja.) Mondhatjuk úgy is, hogy a patkányok hagyják el először a süllyedő hajót. A jelenlegi képviselőiket (parlamenti, önkormányzati) majd leigazolja a déká és az elempé. A "keménymag" meg megy a levesbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!