Tapssal fogadták L. Simon Lászlót a főigazgatóságát lezáró állománygyűlés előtt (Videó)

2023. november 13. 13:08

„Több mint négyszáz kollégám várt a főépületben” – írta.

2023. november 13. 13:08
null

Videót osztott meg közösségi oldalán L. Simon László, akit nemrégiben mentettek fel a Magyar Nemzeti Múzeum igazgatói posztja alól. 

A videón az látható, amint L. Simon a főigazgatóságát lezáró állománygyűlésre megy a múzeum díszlépcsőházában – kollégái tapssal búcsúznak tőle. 

Több mint négyszáz kollégám várt a főépületben. Megtisztelő volt velük dolgozni. Köszönöm”

– írta.

A felvételt itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook-képernyőfotó

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2023. november 14. 00:50
Így bántok egymással. És mindenkivel. Aki nem kussol, az repül. Nem voltál full szolga, de félig igen. És pribék is. Kisebbik, de a rosszak közül. Undorító módon rúgott ki Csák. Mégsem hullik vhogy a könnyem. Te is megnyomtad az igen gombot a törvényre, ami -látod - mégsem vicc. Én buzi vagyok. Nekem ez régóta nem vicces.
Türelem
2023. november 13. 21:30
Belvárosi, Orbánt utáló, a kulturális élet zegzugaiban jártas barátaim mondják, hogy L. Simon mindig is utálta a Fideszt és Orbánt, előadott egy konzervatív narratívát, ami ahhoz kellett, hogy tehetségtelenségét palástolja, de a balliberális értelmiség szerint is a tizedik vonalhoz tartozik.....de jó kis buli lett belőle. barátaim mondják, hogy csak idő kérdése, s mindenki buzi lesz......
elfújta az ellenszél
2023. november 13. 19:38
Egy nemzeti múzeum a nemzeti összetartozás erősítésére való. Ha ezt elfogadjuk, akkor csak 2 kérdés marad: mit keresett Elsimon a Magyar Nemzeti Múzeum élén, és mit keresett a World Press Photo ebben a múzeumban?
llnnhegyi
2023. november 13. 17:53
Welszi bárdok....! Nagy koponya volt Arany János!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!