Már megint megújul a baloldal

2023. november 14. 11:52

Donáth Anna a tavalyi választások idején még nem volt finnyás Gyurcsány társaságára.

2023. november 14. 11:52
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Mára megvalósult Gyurcsány Ferenc terve, a DK a legnagyobb ellenzéki párt a globalista oldalon, a többiek vagy a bejutási küszöb környékén billegnek, vagy kimutathatatlan a támogatottságuk. Hatalmi ambíciói­kat nem tudták beteljesíteni sem szétszéledve, sem összeborulva, ezért most valami köztes megoldással próbálkoznak. A hegylakós játék, amelynek a végén csak egy maradhat a kormánypárti jelölttel szemben, továbbra is előkelő helyen áll a stratégiában. Ám a teljes körű összefogás mára szitokszóvá vált, helyette egy sokkal sunyibb hibrid módszert használnak szövetségkötéseik és a jelöltek kiválasztása során. Ezt leginkább a DK és a Momentum szájkarate-bemutatóján lehet megfigyelni. Donáth Anna olyan vehemenciával szájal Gyurcsányék hiteltelenségéről, olyan kérlelhetetlenséggel bizonygatja a böszme alkalmatlanságát a baloldal megújítására, mintha ő nem ült volna ott az egyenesen rendszerváltást ígérő összefogás rozoga asztalánál. Ma már egy kínos osztálytalálkozóhoz hasonlítja az egészet, csak elfelejti hozzátenni, hogy a választási kampányban egy ország jövője a tét, az osztálytalálkozón viszont tét nélkül hazudozik mindenki arról, mire jutott az élet nagy kérdéseinek boncolgatása közben.

Gyurcsány persze röhög a balról jövő gyurcsányozáson, hiszen jó néhány helyen a háttérben már megegyeztek többek között a Momentummal is, kit támogatnak közösen a helyhatósági választásokon. Hisztéria az egész a nyilvánosságnak, amibe beszállt a fékezhetetlen agyvelejű Márki-Zay Péter is. ”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 18. 22:13
Mi a különbség Orbán és Gyurcsány kormányzása között? Gyurcsány alatt megboldogulsz (azaz kipurcansz), Orbán alatt meg boldogulsz.
Palatin
2023. november 17. 17:33
Gyurcsány Ferenc neve egy számunkra örvendetes jóslatot rejt magában. Ehhez egy kicsit át kell rendeznünk nevének betüit, hiszen titkos üzentröl van szó: "ÁRNY FUCCS, NYEREG" - 2026-ban az Árnyékkormány befuccsol, a kudarc feletti csalódása miatt Gyurcsány nyeregbe száll és eliszkol.
Palatin
2023. november 16. 18:43
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Palatin
2023. november 16. 09:50
A legerösebb ellenzéki párt egyébként a Mi Hazánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!