Kiengedték a börtönből az Árpád hídi gázolót

2023. november 24. 14:08

A Fővárosi Törvényszék szóvivője megerősítette a hírt.

2023. november 24. 14:08
null

Kiengedték a börtönből az Árpád hídi gázolót – írta meg a 24.hu. Mint írták, megszüntették a letartóztatását annak a 34 éves férfinak aki autójával elütötte a 26 éves kerékpárost.

A Fővárosi Törvényszék szóvivője megerősítette a hírt, Szabó József szerint a férfi bűnügyi felügyeletbe, vagyis házi őrizetbe került még októberben és nyomkövető eszközzel figyelik a hatóságok.

A korlát mögötti kerékpárúton szabályosan közlekedett biciklijével egy 26 éves férfi, akit elgázolt a RACE-001-es rendszámú sportautó, ennek következtében kettős végtagvesztést szenvedett, és a kórházba szállítása után meghalt.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Benis
2023. november 27. 10:11
Szerintem nem pontos a cím és így sokan félreértik hogy pontosan mi történt. Az eljárást a férfi ellen nem szüntették meg, de az előzetes letartóztatását viszont igen, így házi őrizetbe került és nyomkövető van a lábán. Ami azt jelenti hogy közel jövőben a bíróság várhatóan szabadságvesztésre ítéli. Nem arról van szó, hogy minden vádat ejtve felelősségre vonás nélkül kiengedik.
droli1
2023. november 25. 07:48
Mit várjunk, ha pl. már több mint egy éve lejárt a műszaki, azt meg lehet úszni kemény 30.000 Ft-os pénzbírsággal (aztán meg csodálkozunk a sok roncson az utakon). Száguldozni is nyugodtan lehet, max. 390.000 Ft-tal meg lehet úszni. Záróvonal átlépés 50.000 Ft. De nézzétek meg a halálos balesetek ítéleteit! Jellemzően 2 év felfüggesztve, 2 év vezetéstől eltiltás és olyan 200.000 Ft körüli pénzbírság. Magyarul kinyírsz valakit, két év múlva már vígan vezethetsz. Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ezért leültessenek. És még egy adat: a személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek (olyan évi 13.000 van belőlük) évi 6-700 milliárdos kárt okoznak, ez több, mint az üzemanyag jövedéki adójábó! befolyó éves bevétel! Azért ez tetemes összeg, nem értem, a kormány miért nem hajol le érte; egyszerűen szigorítani kellene a büntetéseken, a jogsielvételt szándékos és kirívó szabályszegésnél alkalmazni kellene, illetve növelni a lebukás lehetőségét, mindenki jól járna.
Tommaso
2023. november 25. 01:25
lemez azt kérdezte > "ezek a birók jártak az usa nagykövetségén?" Válasz erre: nagyon hamisan szól ez a lemez. Novák és Orbán soha nem járt ott, mégis szabadon engedtek (életellenes cselekményért ülő) bűnözőket.
Tommaso
2023. november 25. 01:18
a BŰNPÁRTOLÓ ORBÁN-REZSIM mindenkit kienged a börtöbnből. Külföldi embercsempészeket, magyar terroristákat, csaló végrehajtókat, utcai ámokfutókat. A Baltás Gyilkos szabadlábra helyezésével kezdődött... ...és tessék mondani Kedves Bűnpártoló Miniszterelnök úr, a jogositványát mikor kapja már vissza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!