Íme a hatlövetű Orbán Viktor: Azahriah, teltház, Trump-sapka, Nobel-díjeső, Nemzeti Konzultáció és béke (VIDEÓ)

2023. november 12. 10:51

Leszögezte azt is Orbán, hogy Szöllősi Györgynek lett igaza, nagyobb stadiont kellett volna tervezni és építeni.

2023. november 12. 10:51
HAVASI Bertalan; ORBÁN Viktor

Rövid TikTok-videóval jelentkezett Orbán Viktor, „hatlövetű” címmel. A rövid videóban a főbb októberi eseményeket foglalta össze. Megemlítette Azahriah teltházait, azt, hogy a magyar válogatott vezeti a csoportot – itt gyorsan hozzá is tette, hogy Szöllősi Györgynek lett igaza, nagyobb stadiont kellett volna tervezni és építeni –, hogy kapott Trumptól egy sapkát, hogy Karikó Katalin és Krausz Ferenc Nobel-díjat kapott, de az is belefért a videóba, hogy 

Nemzeti konzultációt indított a kormány, valamint békével kapcsolatos tárgyalásokat tartott a miniszterelnök négy országban is.

No meg a CSOK, CSOK Plusz is említésre került mint „plusz egy”.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 16. 18:20
Rántsuk le a leplet Orbánról! Bruhahahaa.. Az O1G a kitalálóikat meghazudtolva jól foglalja össze az Orbán-"jelenséget": Ha a karizmáját, népszerüségét nézzük, akkor: ORBÁN EGY GURU Ha a politikai képességeit nézzük, akkor: ORBÁN EGY GÉNIUSZ Ha az ö munkabírását nézzük akkor: ORBÁN EGY GIGÁSZ Akik a G-ben a megterméknyités legendás folyadékát vélik látni, azoknak is igazuk van. Orbánnal még azt is lehet reklámozni. Van öt szép, okos gyereke, sperma-donorként is karriert csinált volna. Gyurcsány, - férfias képességeiben egyre lankadóbbnak tünö bohócunk -, talán éppen ezért, és nem politikai hendikeppje miatt irigyli Orbánt. Gyurcsány dehogy akar miniszterelnök lenni, csak élvezi ezt az ellezékiesdi komédiát. Tudja, hogy megint befuccsolna. Nincs felelössége, nincs feladata, óriási zsozsót vág zsebre, semmiért. Eszében sincs ezt egy felelösségteljes iszapbirkózással felváltani. Gyurcsány utcagyerekböl lett léha, mutyilovag, akiböl az apja minden jót kivert Tartsd távol magadat töle!
Palatin
2023. november 16. 18:19
Orbánra nemcsak Magyarországon lesz nagy szükség, hanem egész Európában. Eltüntek a világítótornyok nyugaton. Van der Leyen, Weber, Verhofstadt stb. ilyen seggfejekre van bízva Európa jövöje? A Sargentini-féle poshadt, elgombásodott, büzös klima lengi be az egész intézményt ORBÁNRA ÓRIÁSI SZÜKSÉG LESZ EURÓPÁBAN, MERT Ö TUDJA EGYEDÜL, HOGY MERRE LENNE ELÖRE. Most szidják, de majd követni fogják. Ö az egyetlen, aki tudja, hogyan lehet megmenteni a kontinenst. Európa jövöje azon múlik, hogy ezt Brüsszel felismeri-e. Az unió vezetésének legalább 50-60%-a ócska, harácsoló áruló Von der Leyen, akit magát is a gyanú árnyéka leng körül minden oldalról, csak a libernyákokat képviseli az únióban. Az unióra a legnagyobb veszélyt von der Leyen jelenti, akinek semmiféle áttekintése nincs a világpolitikai folyamatokról, tudatlanságában, túlpörget mindent, egy szabályos ámokfutásba kezdett. Az unió főnöke is csak úgy lett, hogy a két ellentábor nem tudott megegyezni, így megállapodtak egy senkiben
Palatin
2023. november 16. 18:17
Vannak pitiánerkedö, irigykedö gyurcsányista hólyagok, akik Orbánnak szemére vetnék még azt is, hogy eggyel több szendvicset evett meg valamelyik fogadáson, mint amit az unió és Gyurcsány megengedett neki. Nos ezeket a satnya lelkületü bugrisokat fel kell világosítanunk: ORBÀN NEM AZÈRT KELL A MAGYAROKNAK, HOGY SZÜZIES, ÖNMEGTARTÓZTATÒ ÈLETMÓDOT FOLYTASSON, HOGY NE EGYEN TÖBB SZNDVICSET, MINT AMIT AZ ELLENZÉK ÀLTAL IS ELFOGADOTT KÖLTSÈGVETÈS MEGENGED NEKI ÈS HOGY MINDEN ELÖNYRÖL LEMONDJON, AMI POZICIÓJÀVAL JÁRNA, VAGY HOGY NE CSAPJON BELE A LECSÓBA, HA ÉPPEN MEGTEHETI. NEM URAIM ÉS HÖLGYEIM. ORBÀN AZÈRT KELL A MAGYAROKNAK, MERT Ö A NEMZET JÖVÖJÉNEK LETÉTEMÉNYESE, GARANCIÁJA. Ezt ideje lenne minden leaszfaltozott agyú ellenzékieskedö gyurcsányista bugrisnak megérteni.
akkor ki
2023. november 12. 20:57
Európa legélesebb eszű és legjobb politikusa, így kérem a TEK-et, a hírszerzést, a személyes testőrséget, hogy vigyázzanak rá, mert ha egy hajszála is görbül budapestet bedózeroljuk a Dunába az összes proli libsivel együtt! Csak 2 óra lesz áthaladni az ellenőrző pontokon! Csak szólok, mindenkiről tudunk, aki ellene van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!