Ezt gondolja Tóth Gabi Azahriahról

2023. november 20. 11:37

Nyilatkozott az énekesnő a sztárzenészről.

2023. november 20. 11:37
null

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában kifejtette a véleményét Azahriahról. Egy bizonyos Tasi Dávid nevű illető Azahriahként lépett a színpadra, ez adta az apropót a véleménykifejtéshez.

Tóth elmondta, hogy nagyon kedveli Azahriaht és a dalait, 

ugyanis szerinte ő azon kevés előadók egyike, akinek tényleg speciális stílusa van, amit nagyon kevesen tudnának utána csinálni. 

Tasi Dávid performanszáról úgy vélte az énekesnő, hogy jól sikerült, „nagyon nehéz feladatot ugrottál meg. Ez egy nagyon jó dal egyébként, én nagyon szeretem az Azahriaht is. Mindenki most cseszteti, hogy milyen sikeres. Nem tudom, miért kell mindenkit csesztetni, aki sikeres, de mindegy! Megérdemli, és te is megérdemled a sikert, mert nagyon jó hangutánzás volt”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád/MTI/Vasvári Tamás

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 04. 13:24
Gabika,te hímezd a neres fejfedődet…
Menhetten
2023. november 20. 20:18
NERribi..
powerage
2023. november 20. 20:06
Hoppá! Nyilatkozott Tóth Gabi!!!!! Ki az a Tóth Gabi? Engem már különösebben nem zavar a foshalom bulvár amibe a mandiner belecsúszott, de akkor tessék már ugyanolyan komolyan venni, mint az origó teszi: tessék kirakni legalább napi 1-1 celebcsöcsöt és sportolósegget (gigamellű topmodellek is elfogadhatóak) a felső harmadba, a lap alján meg legyenek ott a linkek arról, hogy Baba Yaga a szibériai vak javasasszony hogyan jövendölte meg a Fidesz kongresszus eredményét, meg milyen brutálisan erőszakolta meg az alföldi családapa a kéthónapos kecskegidát. Ez az oldal már tényleg csak arra jó, hogy emlékeztessen, milyen híreket olvastam máshol az elmúlt napokban, alaposabban kifejtve.
grey
2023. november 20. 16:39
Te nem akarsz zalatnaiCzinivel vokálozni Nekije? Picsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!