Buenos Airesbe utazik Orbán Viktor

2023. november 24. 17:58

Argentína új elnöke meghívta a magyar kormányfőt a december 10-ére szervezett beiktatási ünnepségére.

2023. november 24. 17:58

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken telefonon megbeszélést folytatott Argentína új elnökével, Javier Mileivel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor gratulált Javier Milei megválasztásához. Argentína új elnöke meghívta a kormányfőt Buenos Airesbe, a december 10-ére szervezett beiktatási ünnepségére.

Orbán Viktor a meghívást elfogadta – mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala


 

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. november 26. 10:39
Szerintem jól megértik majd egymást, hasonló karakterek...
Pelso j.
2023. november 25. 16:42
és? Az egyik haverom szeptemberben Rióban járt.
Tommaso
2023. november 25. 12:40
Tucatnyi rezsimrajongónak nem tetszett a tényeket közlő kommentem. De ellenérvet, vagy állitásaimat cáfoló kijelentést egyikük sem tett. Ezek szerint tudják, hogy Orbanisztánban Pártállami Diktatúra 2.0 van. De ez nem zavarja őket, mert a nekik szimpi oldalnak van teljhatalma. Ezért az sem zavarja őket, hogy ez a korlátlan hatalommal biró rezsim időnként ( szvsz túl gyakran) hibás, vagy bűnös, nemzetellenes döntéseket hoz. Nem bánják, hogy az imádott rezsimjük betiltott minden népszavazást is. No + az sem háboritja fel őket , hogy szabad , egyenlő választásokon gyávák megméretni magukat.
Tommaso
2023. november 25. 09:07
Orbánékat se a választók, se az ország nem érdekli. Amióta hatalmon vannak, még a népszavazásokat sem engedik. Mert magasról szarnak a magyar emberek véleményére. Orbán még az egyik agyment ötletéről is hajlandő volt lemondani, nehogy kiderüljön, mi a magyar nép véleménye az országot (valszeg) gazdasági csődbe vivő olimpiai rendezésről. Hiába gyűlt össze a szükséges mennyiségű aláirás, a GYÁVA SZAR Felcsúti Döbrögi megfutamodott a népszavazás elől.- Idén kiderült, hogy HELYI NÉPSZAVAZÁSOKAT SEM engedélyez a rezsim. x városban élők nem szólhatnak bele abba, mi épüljön ( ill. mi ne épüljön) a SAJÁT VÁROSUKBAN. Ez abszolút dikatórikus elnyomás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!