Bayer: Vajon volt-e idő, amikor nem volt felesleges Koncz?

2023. november 19. 13:04

A publicista szerint ennek megírása még várat magára.

2023. november 19. 13:04

„De vajon volt-e idő, amikor nem volt felesleges?– írta blogján Bayer Zsolt publicista. „Ennek megírása még várat magára. Talán majd egyszer rászánom magam” – tette hozzá.

Ahogy korábban beszámoltunk róla Koncz Zsuzsa énekesnő arról panaszkodott Friderikusz Sándor podcast műsorában, hogy „nem érzi jól magát a mai Magyarországon”. Majd úgy folytatta, hogy szerinte ma Magyarországon „visszaköszön a jelbeszédek korszaka”, tehát a cenzúra nem engedi a  művészeket szabadon alkotni.

Ennek kapcsán pedig Ungváry Zsolt kifejtette, hogy „a jövő magyarjának semmi szüksége arra, hogy tudja, ki Koncz Zsuzsa”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. november 20. 15:16
Irány a Türk tanács köcsög! Az Ország tolvajai, és bűnözői vagytok te rühes kutya!
koronaszepe
2023. november 20. 15:12
Ha valaki minden időben felesleges, káros és kóros az pont Szerzőnk!
szarvas-2
2023. november 20. 11:22
A Boldizsár (Bettelheim) család futtatott kedvence. Neki még az Erdős Pétert sem kellett leszopni a szereplési lehetőségért,mint a többieknek. (Pál Éva és a Kovács Kati megtagadta-a zsidó el is intézte őket.)
iimre
2023. november 20. 10:23
"Bayer: Vajon volt-e idő, amikor nem volt felesleges Koncz?" Ha azt feltételezzük, hogy a Koncz Zsuzsa előadóművészként jó érzéseket keltett az emberekben, akkor nem volt felesleges. Ha azt feltételezzük, hogy egy politikai rendszer használta fel/ki ezt, akkor ilyen értelemben sem volt volt felesleges. Ha meg azt nézzük, hogy öreglányként van véleménye, hát, ebből meg ügyet csinálni felesleges…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!