A nemzeti konzultáció mocskos színjáték

2023. november 28. 06:21

A kérdőívek nem számítanak sem népszavazásnak, sem közvélemény kutatásnak.

2023. november 28. 06:21
Juszt László
Juszt László
Facebook

„A nemzeti konzultáció a második Orbán-kormány által kitalált a politikai szándékait közvetítő, befolyásoló eszköz. Eddig kb. 120 milliárdot fizettünk ki érte. A Miniszterelnökség által felügyelt kérdőíveken postázták ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket. A kiértékelést is a miniszterelnökségi kabinetiroda végzi. Magyarul – a közölt adatok nem hitelesek.

Sok furcsaság történt a levelek körül. 

A 2015 májusában 8 millió példányban küldték ki »bevándorlásról és a terrorizmusról szóló nemzeti konzultációs kérdőívet«, miközben az itthon élő felnőtt lakosság létszáma nem érte el a 8 milliót. A 18 éven aluliak száma abban az évben 1.561.000 volt. A kérdőívvel kapcsolatban az adatvédelmi biztos posztját megszüntették, mert határozatban rendelte el a kérdőíveken szereplő személyes adatok törlését, hiszen az az adatvédelmi törvény megsértése. De egyáltalán mi a haszna ennek a mondvacsinált konzultációnak? 

A kérdőívek nem számítanak sem népszavazásnak, sem közvélemény kutatásnak. 

Eltartunk 199 úgynevezett parlamenti képviselőt. Ők – állítólag – minket képviselnek. Miután ennek sincsen sok haszna, miért lenne nagyobb nyomatéka annak, hogy milyen eredményt hoznak ki a miniszterelnökségen egy ilyen jogilag NULLÁT érő papírból? Miután tényleg nincsen hihető, hiteles adat sem arról, hogy hányat küldtek ki, sem arról hogy hányat postáztak vissza, arról meg végképp, hogy mi szerepel a visszaküldött papírokon az egész ügy – ki kell mondani – mocskos színjáték.”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 29. 16:20
Az Ahang gyűjti ezeket a neres hulladékokat…
Anti Bolsevista Comité
2023. november 29. 14:58
Juszt hazudik. Semmi újdonság.
Wolfram004
2023. november 29. 09:08
Hogy rájött... :D Okos ember ez a Juszt. De elárulok valamit, az egész politika egy mocskos színjáték. Láttál már esküvőt? Szerinted ott derül ki, hogy össze akarnak-e házasodni a felek, azét kérdi meg a pap, vag az egész egy "mocskos színjáték"...? :DDDD
Obsitos Technikus
2023. november 29. 08:22
Mocskos komcsi mocskos, debil fiacskája, Kontraszelektált Lacika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!