A Fidesz alelnöke elmondta, miért fontos a szuverenitás megvédése

2023. november 21. 22:17

A nemzeti konzultációról tartott lakossági fórumon a főváros VI. kerületében Kubatov Gábor elmondta, Európa elvesztette vezető szerepét.

2023. november 21. 22:17
null

Kedden este egy terézvárosi lakossági fórumon beszédet tartott Kubatov Gábor, ahol a politikus arról beszélt, hiányzik a stabilitás Európában, ahol olyan törekvések vannak, hogy a politika kezéből „kicsavarják a hatalmat” és civil szervezeteknek adják. 

Európa elvesztette vezető szerepét, ami a gazdasági visszaesésben érhető leginkább tetten”

 – fűzte hozzá. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Fidesz alelnöke kitért azokra a hátrányokra, amelyeket Magyarország elszenvedhet, ha elveszíti szuverenitását. Elsőként a migrációt említette, kifogásolva, hogy Brüsszelben döntenének arról, „kiket engedjünk be” az országba. 

Véleménye szerint ez olyan kulturális változásokat hozna, amelyeket Magyarország nem tudna elviselni. 

Bírálta azt is, hogy Brüsszel szerint el kellene törölni a rezsicsökkentést és az extraprofitadót, amivel az emberekre hárulna a jelenleginél jóval nagyobb közteher. A Fidesz alelnöke kitért az Ukrajnának megszavazott európai uniós támogatásra: szerinte a korrupció miatt nem érhet maradéktalanul célba a megszavazott ötmilliárd euró. Az ukrajnai háborúról szólva szomorú tényként említette, hogy egy ukrán férfi a csatatéren mindössze négy napot élhet túl. Érdekes, fűzte hozzá, hogy az unióban nem szerveznek békekoncerteket. 

Brüsszel nem lokalizálni, hanem globalizálni akarja az ukrajnai konfliktust” 

– fogalmazott. 

Az ukrajnai egészségtelen, génmódosított gabonáról szólva azt mondta, ennek csupán az áthaladásában egyeztek meg az Európai Unióval, a valóságban azonban 97 százaléka Európában marad. Helyzetértékelése végén Kubatov Gábor azt kérte a hallgatóságán keresztül mindenkitől, hogy minél többen töltsék ki és küldjék vissza a nemzeti konzultációs íveket.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. november 23. 16:19
Ez a narancssárga párt a "szuverenitás megvédése" alatt azt érti, hogy elvágja a konkurens pártok pénzforrásait. Miközben ő maga közpénzt költ a saját politikai céljaira korlátlan mértékben. Miközben az titkos adat, hogy melyik pártnak mennyi fizető tagja van.
szintetikus
2023. november 22. 11:42
kinek fontos? lölőnek?
files32
2023. november 22. 08:13
A Fidesz alelnöke elmondta, miért fontos a szuverenitás megvédése Mert a fideszbirkák nem tudják miről IS van szó most, hogy elmondták nekik okosabbak nem lettek, de elmondták nekik, így közösen lehet bégetni, hogy aha.
Kormánypárti2
2023. november 22. 07:24
Van még hasonlóan tájékozott ballibsi itt amelyik még nem szólalt meg szuverenitás ügyben? Tudjuk, hogy ők szakértői ennek a témának, hiszen tettekben, szóban, dalban is megörökítették már sokszor az erről alkotott elképzelésüket. "És nemzetközivéééélesz, holnap ra avílááááág!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!